Chanel Hydramax + Active Nutrition, Nourishing Cream for Dry Skin (Odżywczy krem do skóry suchej i bardzo suchej)

• 12 kwietnia 2015 o 9:01
    satynowe nawilżenie
    cudowny krem dla suchej skóry . Idealnie nawilżą , nie jest tłusty i cięzki.Posiada lekką konsystencje , dzięki czemu bezproblemowo sie rozprowadza dając efekt satynowej twarzy :) Plusów jest wiele, przede wszystkim dobre nawilżenie i wygładzenie skóry, przez ten satynowy efekt.jest też dobry pod makijaż i do codziennej pielęgnacji Minusem jest czywiście cena ... Używam tego produktu od: starczył na 6 mscy Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe opakowanie
  • 5 września 2014 o 11:05
    przydaje się
    Krem dostałam w prezencie od ukochanego. Sama kupuję nieco tańsze kremy ;-) Moim zdaniem jest to dobry krem, przydaje się, lecz nie będę zachwycać się nad nim, ponieważ działa podobnie do klasycznego nivea. Po obu efekt na mojej twarzy jest taki sam ;-) + nawilża, nie obciąża skóry; + nie podrażnia; nie uczula; + nie zapycha skóry; + skóra jest wygładzona, miękka; + lekka, delikatna konsystencja; + wygodne opakowanie; + szybko się wchłania; + nie pozostawia tłustej warstwy na skórze; nadaje się jako baza pod makijaż; + rozjaśnia koloryt; pomaga zregenerować się skórze; Minusem jest oczywiście cena, która moim zdaniem nie odpowiada w ogóle jakości. Krem przydaje się, ale nie jest niezastąpiony. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 4 lipca 2014 o 14:58
    Doskonaly
    W poszukiwaniu dobrego kremu nawilzajacego natrafilam wlasnie na ten. Pokochalam go od pierwszego zetkniecia z moja skora. Kremow z wyzszej polki przetestowalam juz sporo, ale jeszcze zaden nie zachwycil mnie tak bardzo jak ten. Najbardziej lubie go za jego gesta ale nietlusta konsystencje. Zostawia na mojej buzi leciutki film, dzieki ktoremu latwo i rownomiernie moge rozprowadzic makijaz. Uzywam bazy brazujacej tej samej firmy, ktora moge szybko zaaplikowac tylko w polaczeniu z tym wlasnie kremem :). Krem pieknie pachnie, nie roluje sie, a buzia jest nawilzona i gladka. Używam tego produktu od: Miesiaca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    osis
    12 maja 2014 o 14:17
    jest w porządku:)
    Lubię kosmetyki z tej serii (używałam jeszcze serum) za: - powalający zapach, - gęstą, fajną dla cery suchej konsystencję, - możliwość zrobienia makijażu szybko po zaaplikowaniu kremu, - uczucie otulenia (ukojenia) kremem skóry, - nie zapycha skóry, - łatwy dostęp do produktu (słoiczek ma odpowiednio duży otwór , nie tak jak w przypadku niektórych kremów Diora). Jesli chodzi o cenę - wszystkie tego typu kremy luksusowych marek kosztują podobnie. Choć chciałabym, by produkty z tej linii miały cenę niższą o połowę:)) Ale nie odejmuję gwiazdki za cenę. Chciałabym móc odczuć działanie kremu nawet po tym, jak już skończyłam używać kosmetyku. A tu nic: krem się kończy, to i uczucie nawilżenia się kończy. Kosmetyk nie przedłuża swego działania, jak np. krem nawilżający Guerlaina. Choć to nie jest mój KWC, to myślę, że i tak jest bardzo dobry.
    Loyd
    29 marca 2014 o 5:27
    Ukojenie...
    Poza minusem jakim jest niewątpliwie cena( ok 79 euro) Krem ma właściwie same plusy: - używany na noc bardzo mi pomógłmw okresie gdy moja skóra intensywnie dawała mi w kość z powodu przesuszenia. - krem ma piękny zapach. - nie pozostawia ani lepkiej ani tlustej powłoki na skórze. - wchlania się niemal natychmiast. - absolutnie nie zapycha. - po kremach intensywnie nawilżających moja skóra bywała rano przetłuszczona, spocona ( z powodu zbyt ciężkiej konsystencji kremu np). Po tym produkcie nie ma o tym mowy. - nadaje się pod makijaż W tej chwili go odstawiłam ponieważ moja skóra jest już w lepszej formie i posownoe jest skórą normalną ale byc może jeszcze do niego wrócę . Polecam Używam tego produktu od: Używałam 3 mieś Ilość zużytych opakowań: Jedno