Waciki bezpyłowe

Semilac Płatki bezpyłowe

• 15 czerwca 2022 o 10:55
    Są okej
    Nie są to standardowe płatki, są to sztywne kwadraciki, nieco twarde, można powiedzieć, że mocniejsze. Są poliestrowe, tutaj nie ma co się rozwarstwić. Również nie pylą, nie rozrywają się i posiadają dobrą chłonność. Tak o trudno je rozerwać na pół - trzeba użyć nożyczek; są spore 5 na 5 cm. Płatki bardzo wydajne, jeden płatek starczy na kilka paznokci, a sztuk jest aż 200! Kupiłam je na początek mojej przygody z manicure hybrydowym i nie mam im nic do zarzucenia, ale osobiście wolę takie papierowe, miękkie płatki.
  • 1 marca 2022 o 15:57
    Wydajność
    Waciki te są po prostu idealne. Nie rwą się, nie zostawiają paproszków i są przede wszystkim niesamowicie wydajne. Jedno opakowanie spokojnie starczy na kilka miesięcy. Nasączone cleanerem idealnie oczyszczają płytkę paznokcia bądź usuwają warstwę dyspersji. Są świetne bo jeden wacik starczy na kilka paznokci.
  • 22 lutego 2022 o 12:56
    Niezbędne przy robieniu manicure
    Wcześniej używałam tradycyjnych wacików bezpyłowych, które rozwarstwiały się i były przez to mało wydajne. Musiałam użyć nawet dwóch do przetarcia jednego paznokcia. Te płatki bezpyłowe są jakościowo o niebo lepsze. Jednym płatkiem mogę przetrzeć całą dłoń. Płatki dokładnie czyszczą płytkę paznokcia, dzięki czemu stylizacja jest jeszcze trwalsza. Mój must have! Nie wyobrażam sobie teraz pracy bez tego produktu.
  • 3 grudnia 2021 o 7:49
    Niezbędne przy hybrydach
    Płatki otrzymujemy w kartonowym pudełeczku w ilości 200 sztuk. Opakowanie jest bardzo praktyczne, zajmują mało miejsce, z powodzeniem wszysdzie można je schować. Płatki są kwadratowe, cieniutkie w białym kolorze. Do tej pory byłam fanką zwykłych płatków, ale te są o wiele tepsze. Mimo tego, ze są cienkie, to się nie niszczą, nie przyrywaja, nie rozwarstwiają. Są naprawdę bezpyłowe. Ich struktura wydaje się taka lekko szorstka, ale to nie przeszkadza, spełniają swoje zadanie w 100%. W przeciwieństwo to tradycyjnych płatków ich zużycie jest mniejsze, spokojnie jednym płatkiem można przetrzeć jedną dłoń, co wpływa na ich wydajność, bo przy tradycyjnych ja potrzebowalam dwóch z powodu ich nie trwałości. Bardzo polecam, to jest naprawdę dobry produkt.
  • 26 kwietnia 2021 o 18:22
    Strzał w 10!
    Te płatki bezpyłowe to Must Have! Są grube i nie rozdwajają się przy przemywaniu. Bardzo polecam! Jeśli ktoś nie lubi zużywać kliku płatków podczas robienia mani to produkt idealny dla niego. Przetestowałam już dwa opakowania i z czystym sumieniem moge polecić ten produkt!
    Zalety:
    • nie rozdwajają się