Diadem Szafir, Eyebrow Pencil (Konturówka do brwi)

• 14 stycznia 2018 o 11:07
    Tylko Ty i tylko ja :D
    Jak w tytule nawiązałam :D uwielbiam ją. Mam dwie kredki do brwi jednak ta z firmy Szafir jest moja perełką. Mięciutka, delikatnie się ją rozprowadza, wystarcza na długo, a także w ciągu dnia nie są potrzebne poprawki. I ta niska cena, oraz gama kolorów. SAME PLUSY
  • 4 października 2017 o 8:27
    Pierwsza i ostatnia
    Pierwsza konturówka do brwi jaką kiedykolwiek kupiłam i nie żałuję. Pozwala precyzyjnie wycieniować brwi, da się stopniować kolor, pracuje bardzo dobrze na każdym podkładzie, starcza na długo, nie łamie się, nie ściera. Ogólnie całkowicie na plus, zwłaszcza doczepiona szczoteczka do skuwki, którą bardzo precyzyjnie można wykonać efekt "przejścia". Próbowałam ją zamienić na inną, spróbować czegoś nowego, ale zawsze wygrywa.
  • 13 kwietnia 2016 o 17:02
    Żadna inna, tylko ta!
    To była moja pierwsza kredka do brwi, sprawiła się tak dobrze, że nie próbowałam żadnej innej i nie mam zamiaru. Zalety: - można stopniować kolor, - precyzja nakładania - trwałość (cały dzień) - naturalny efekt - szczoteczka - wydajność Minusy: - brak
  • 9 lipca 2014 o 0:05
    wspaniala
    Nie uzywalam nigdy innej kredki do brwi. Kiedys w drogerii kupilam ta i nie rozstaje sie z nia. + dostepnosc + cena + wydajnosc + grzebyczek + dostepne kolory - nie zauwazyllam Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: duzo
  • 2 sierpnia 2013 o 1:12
    Świetna.
    Mam czarne brwi, jednak są dość rzadkie, więc potrzebuję kredki do wypełnienia prześwitów. Bardzo długo poszukiwałam kredki w kolorze grafitu, jednak bezowocnie. Kiedy już zupełnie się poddałam, natrafiłam na nią przypadkiem w małym sklepiku z kosmetykami, znajdującym się na rynku. Moja radość nie miała granic! :D Plusy: - idealny kolor (łuk brwiowy nie wygląda jakby był namalowany markerem - jak to często zdarza się w przypadku czarnych kredek - kto widział takie maszkary, ten wie o czym mówię...); - naturalny efekt; - twarda (kredka pozwala na precyzyjne domalowanie "pojedynczych włosków" i uzupełnienie braków w brwiach); - szczoteczka (pozwala na rozczesanie i ujarzmienie włosków); - dobrze się temperuje; - trwała (deszcz jej nie straszny); - wydajna. Minusy: - słaba dostępność (nie spotkałam się z nią w żadnym innym miejscu, oprócz ww. sklepiku); - w upalne dni jej trwałość przestaje zachwycać i zdarza się, że potrzebna jest poprawka w ciągu dnia (jednak nie rozmazuje się, ani nie spływa, więc bez obaw). Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: jedno, w trakcie drugiego