Astor Perfecting Make Up Base (Baza pod podkład)

infusia
    9 sierpnia 2011 o 18:48
    Świetna!
    Dostalam ja z podkladem mattitude HD, jest to dla mnie duet wrecz idealny. Jedyna baza z ktorej jestem zadowolona. Stosuje ja tylko na nos i na policzki. Ma naturalny delikatny kolor, ktory idealnie stapia sie ze skora. Pieknie maskuje pory. Nie roluje sie, a nawilza i swietnie matuje. Jak dla mnie to cos niesamowitego, w koncu cos co wyglada naturalnie, nie psuje mi cery i nie przesusza jej. Ukrywa pory, ale ich nie zatyka, nie mam po niej wagrow(a przy innych bazach to byl koszmar). Bardzo wydajna! Bardzo żaluje ze nie moge jej znalezc w zadnym sklepie, chetnie kupilabym ja osobno. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: W trakcie drugiego
  • 3 lipca 2011 o 11:17
    MI się spodobała :)
    Dobra baza.Pamiętam używałam jej dość dawno. Dostałam gratis do dużych zakupów. Często używałam jej tylko samej. Bardzo dobrze się spisywała solo jak i w duecie z podkładem. Ładnie wygładzała.Pory były rzeczywiście mniej widoczne. Podkład lepiej się rozprowadzał i dłużej wytrzymywał na twarzy. Zużyłam ją naprawdę do ostatniej kropelki :D Świetna doprawdy. Nie wiem czy ta która jest sprzedawana z podkładem obecnie ma te same właściwości . Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 stycznia 2011 o 19:30
    TRAGE-DYJA
    Kupiłam w promocji Rossmana za 47 zł + podkład i o ile ten drugi jesze jakoś tam daje radę, to baza jest według mnie jakimś bardzo niesmacznym, kosmetycznym żartem-bo niby czym innym???Żenująco podkreśla każdą wysuszoną skórkę ( zupełnie jak podkład, niewiadomego pochodzenia z rynku) - (akurat kiedyś w szale prób przeróżnych spróbowałam i tego ;) - nie nawiża - nie zmniejsza widoczności porów -nie matuje - nie rozświetla twarzy -TAK to prawda, jest kosmetykiem, za którego powstanie firma ASTOR powinna nabrać "rumieńców zawstydzeniowych" ;) -Śmieszne/Zabawne? Nie do końca - na to dno wydałam 20zł - jak na wyrzucenie w błoto, to raczej nie mało. KU PRZESTRODZE ;)
  • 23 grudnia 2010 o 9:53
    odradzam!!!!!
    absolutnie odradzam!!!!!!! baze dostalam w prezencie, nie wiem ile kosztuje niestety co do plusow: -ladny delikatny kolor naturalny -wydajna i tyle minusy: -przede wszystkim PRZESUSZA SKORE i to tragicznie, mi zaczela az schodzic :/ nie zdawalam sobie sprawy ze to kwestia bazy dopoki jej nie zmienilam -fatalne opakowanie ktore po kilku uzyciach trzeba stawiac pionowo, absolutnie nie do torebki bo bazy nie da sie wycisnac -zostawia smugi niestety Używam tego produktu od: uzywalam ok 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    monilaa
    26 sierpnia 2010 o 14:59
    Nie jestem zachwycona
    Dostałam ten produkt jako gratis. Używam sporadycznie. Zacznę od plusów: - delikatnie wygładza skórę, - makijaż trzyma się nieco dłużej Minusy: - trzeba wstrząsnąć, bo raz wyleciał mi płyn z tubki zamiast bazy - kompletnie nie mam przekonania do tego produktu, uważam, że makijaż miałam na sobie dłużej może 2h - to za krótko - stosowałam tez ta bazę na powieki pod cienie, ale tez nie widziałam jakiegoś fajnego efektu, a po jakimś czasie cienie również mi się nieco zrolowały. Efekt trwałości makijażu nie osiągnięty Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno