Artdeco Pure Minerals, Mineral Fluid Foundation (Podkład mineralny w płynie)

Mineral Fluid Foundation Podkład mineralny w płynie nr 25 30ml

sylvik3
    30 maja 2013 o 19:57
    mała gama kolorystyczna
    Zdecydowałam się na ten podkład ze względu na to, że jest mineralny. Pierwszy minus za mały wybór odcieni. Najaśniejszy odcień jest za ciemny dla osób z jasną karnacją. Po kilku h od nałożenia ciemnieje. Ściera się po 5 h. Idealnie wyglada na twarzy z odpowiednim kremem. Plus za lekka konsystencję oraz wygodne opakowanie. Po podkladzie mineralnym oczekiwałam lepszych rezultatów. Używam tego produktu od: 4 mies Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 3 czerwca 2012 o 14:25
    dobry podkład
    To całkiem dobry podkład, przede wszystkim poprawił wygląd mojej cery, nie robię sobie makijażu co dziennie ale jeśli akurat się zdarzy że używam go przej jakiś czas co dzień odrazy widzę poprawę cery to naprawdę mega plus. Na mojej twarzy wygląda ok na pewno nie sztucznie(kolor 15 soft carmel) wykończony pudrem mineralnym tej samej firmy daje naprawdę przyjemny efekt naturalnego delikatnego makijażu. Jedyny minus to dość trudne nakładanie jeli twarz nie jest wcześniej dobrze nawilżona trochę się maże i trudno go równomiernie rozprowadzić, ale daje rade. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: ciagle w trakcie 1 :)
    Asiaki
    13 września 2011 o 0:13
    naprawdę dobry podkład
    Każda dziewczyna z problemami trądzikowymi zgodzi się ze mną, że znalezienie dobrego podkładu graniczy z cudem. Temu blisko do ideału. Był to pierwszy fluid nie-apteczny, na którego zakup zdecydowałam się od wieki wieków, niezadowolona z \'reform\' jakie nastąpiły w składzie podkładów Vichy, a zachęcona dobrymi opiniami na Wizażu. Zacznę od plusów, gdyż te przeważają: 1. jedyny podkład, który naprawdę MATUJE. Każdy inny, nawet profesjonalny matujący (ostatnio miałam taki nakładany z okazji makijażu w Sephorze, zaczął się błyszczeć po godzinie) nie daje u mnie TAKIEGO efektu. Ten trzyma się cały dzień bez poprawek pudrem matującym; 2. świetne pudrowe wykończenie; 3. dobre krycie; 4. nie zaognia zmian trądzikowych - ciężko powiedzieć, że leczy, ale po zmyciu np. Aera Teint Vichy wieczorową porą, zawsze mam wrażenie, że przybyło mi pryszczy. Tutaj stan jest bardzo dobry, taki jak rano, buzia spokojna, nie wymęczona i nie zaczerwieniona; 5. nie przemieszcza się na buzi ani nie wałkuje- spokojnie chodzę w nim do pracy na dzień cały i nie łapię za głowę podczas wizyt przed lustrem, co ma często miejsce przy używaniu innych fluidów. Minusy, za które odejmuję 1.5 gwiazdki: 1. dość sztucznie wygląda, nieco maskowato; 2. dziwna gama kolorystyczna- do tej pory miałam o3, który robił ze mnie trochę trupią królową śniegu, ale mi się to akurat podobało;) po wakacjach i powrocie do w miarę zdrowego kolorytu nie mogłam sobie dobrać koloru, bo wszystkie wyglądały mega sztucznie. Suma summarum, generalnie polecam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 lipca 2011 o 18:09
    wtf??
    ten fluid to jakas masakra. uzyłam go moze ze 2 razy, i od razu szłam myc twarz. moze mialam za ciemny odcien ale total maska na twarzy, w dodatku słabo kryje i nie matuje. fakt, skóra jest rozswietlona bardzo ladnie, ale co z tego! moze akurat wtedy moja cera byla nie w dobrej kondycji ale bez przesadyzmów;p gdyby ktos mi podsunał ten fluid na anonimowym opakowaniu, powiedzialabym ze to podkład z chinskiego za 5 zł! jedynym plusem jest to, że skóra jest po nim miękka, jak po kremie nawilżającym, nawet po zmyciu jeszcze moze się do niego przekonam, ale stawiam absolutne NIE! i to za taką cenę..
  • 17 maja 2011 o 16:01
    bardzo dobry podkład!
    mam mieszaną cerę i dla mnie ten podkład jest bardzo dobry! wymienię jego plusy: \\n- jest kryjący ale nie tworzy efektu maski ( miałam krostę, pięknie ją zatuszował bez pomocy korektora!!!) \\n- kolor jest bardzo ładny ( co w artdeco rzadko się zdarza, mają zbyt ciemne odcienie) ale ten jest super nr.05 dla jasnej karnacji \\n-lekko matuje (oczywiście trzeba użyć pudru aby wykończyć makijaż) \\n- "trzyma się" cały dzień na twarzy \\n- zastępuje korektor \\n \\nja osobiście, minusów nie znalazłam bynajmniej nie takie które by specjalnie przeszkadzały \\nsuper!!!!!!!!