Avon Solutions, Complete Balance A.m/P.m Cream (Krem na dzień SPF 15 i na noc `Idealna równowaga`)

• 25 marca 2014 o 21:46
    Jeden z najgorszych jakie miałam
    Miałam ten krem jakiś czas temu. Dobrze go zapamiętałam, bo był to chyba najgorszy krem jaki miałam. Bardzo chciałam, żeby jak najszybciej się skończył. I nigdy więcej go nie kupiłam. krem na dzień + ma SPF15 + ładny zapach - w ogóle nie matuje, twarz się mocno błyszczy - nawilżenie - takie sobie - po dłuższym stosowaniu wysuszał skórę - nie nadaje się pod makijaż, roluje się - podczas stosowania tego kremu pojawiało mi się dużo więcej "niespodzianek" na twarzy krem na noc +ładny zapach - żel na noc? zdecydowanie nie. w nocy skóra powinna zostać mocno nawilżona i odżywiona, a ten żel nie robi nic, rano skora jest ściągnięta - nawilżenie - zdecydowanie za słabe - konsystencja - zdecydowanie za lekka, taka dziwnie klejąca Używam tego produktu od: przez kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 29 grudnia 2011 o 12:10
    średnio
    Jest to krem który ma więcej plusów niż minusów ale... Minusy: - skóra strasznie się świeci (nie ważne czy na noc czy na dzień) - wolno sie wchłania - idealna równowaga to to na pewno nie jest - liczyłam na promienny i jakiś świeży wygląd twarzy a tu... nic - zbyt duży ten słoiczek jakiś taki kanciaty plusy: + ładnie pachnie +wydajny + cena w promocji była około 15 zł wiec nie tak źle + miła w dotyku skóra + gładka i dobrze napięta skóra dodatkowo całkowitą wtopą jest to że podczas transportu krem sie potrafi wymieszać może nie tak mocno ale odrobina zawsze.. mimo iż prawie sie to wyrównuje ... jestem na nie... Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
  • 31 sierpnia 2011 o 13:22
    za tłusty;/
    Miałam ogromne nadzieje co do stosowania tych kremów, niestety się zawiodłam:( krem na dzień: :(zostawia tłustawą warstwę na skórze :(nie matuje ;/ nie wiem czy dodać jako plus filtry które nie chronią... :(nie nawilża ;/w sumie nic nie robi żel na noc: :(nie jest lekki :(rano buzia jest okropnie tłusta (już lepiej się wchłania krem nivea...) :(NASILA TRĄDZIK (podobnie jak żel z tej serii) dlatego przestałam go uzywać i wyrzuciłam :(bardzo zapchał pory :(oba kremy bardzo się rolują na skórze
  • 17 kwietnia 2011 o 12:24
    Może być.
    Seria do cery mieszanej i tłustej z tej firmy jest całkiem niezla. Co do kremów to jestem zadowolona tylko z tego na dzień, bo to "coś" na noc w ogole nie sprawdza się przy mojej trądzikowej cerze. Nawet po dobrym wklepaniu w twarz, moja skóra świeci się jak jakis reflektor. Wstaje rano i jest tak samo. Na szczęście po zmyciu go z twarzy pianką z tej serii moja cera jest zrównoważona. Kremu na dzień używam pod podklad ponieważ idealnie nadaje się na bazę pod niego. Moja skora po nim się nie świeci tak jak po tym żelu na noc dlatego daje trzy gwiazdki. Trądzik nie zniknął mi niestety, lecz nie powstaly nowe pryszcze więc. jest calkiem ok. Ładny zapach obu. Polecam jedynie krem na dzień. Wersja na noc całkowicie nie spełnila wymagań mojej cery. Używam tego produktu od: Pół roku. Ilość zużytych opakowań: 1 na noc (never ever) i 2 na dzień
  • 9 kwietnia 2011 o 23:45
    W porządku.
    Nie rozumiem takich ostrych opinii tego kremu. U mnie sprawdził się naprawdę nieźle. +wygodne opakowanie +dość przyjemny zapach +krem na dzień dobrze się wchłania +moja skóra stała się przyjemna w dotyku i jakby jędrniejsza +po żadnym kremie nigdy nie zniknęły mi niedoskonałości tak szybko jak po tym! (a mam cerę trądzikową, od zawsze miałam z nią problemy) -krem na noc jest lepki, w nocy włosy przyklejają się do twarzy :( -dość małe opakowanie I to chyba wszystko z wad i zalet. Na pewno kupię jeszcze raz :) Używam tego produktu od: Jakiegoś tygodnia Ilość zużytych opakowań: Końcówka pierwszego