Avon Nail Experts, Soft Cuticles Warming Scrub (Rozgrzewający peeling do skórek i paznokci)

pauli25
    23 grudnia 2012 o 17:28
    Nie wiem po co moja opinia, bo nie ma go już w ofercie, ale mam go więc napiszę.
    Wpadł mi w ręce dawno temu, nic mnie nie kosztował, więc go mam, ale... *może i rozgrzewa, ale po co? co to daje, poza uczuciem ciepła i jakiegoś działania, nie wiem :/ *używam sporadycznie do skórek wokół paznokci, gdy nie chce mi się robić peelingu całych dłoni, ale bez spektakularnych efektów *może minimalne uczucie wygładzenia jest, ale poza tym NIC, nie niweluje szorstkości, nie peelinguje *rozgrzewające działanie jest tylko przy użyciu wody, ale jak się poleje wodą to spływa :/ *słabiutki i zbędny, ale taka już jestem, że go zużyję...może kiedyś ;) Używam tego produktu od: uuu ponad 2 lata Ilość zużytych opakowań: niezmordowałam jeszcze tego jednego, które mam
  • 22 czerwca 2012 o 0:56
    Najlepszy przyjaciel moich dłoni
    Pamiętam, że kiedy pierwszy raz zobaczyłam ten produkt w katalogu pomyslałam, że to jakaś fanaberia. Wogóle mnie nie zainteresował i nigdy bym go nie kupiła, gdyby nie traf, że dostałam go w prezencie i się zakochałam :) Z racji mojej pracy wykonuje dużo czynności manualno-plastycznych. Czasami po takim pracowitym dniu moje dłonie i paznokcie są w naprawdę opłakanym stanie. Od kiedy używam peelingu z Avonu efekt jest po prostu olśniewający, moje dłonie wyglądają jak po wizycie u kosmetyczki. Według mnie ten peeling nie został odpowiednio wypromowany i doceniony przez klientki, gdyż został wycofany ze sprzedaży. Jestem przekonana że gdyby więcej osób miało możliwość wypróbowania go z pewnością zyskał by duże grono zwolenniczek. Żałuję, że już nie można go kupić w katalogu, ale na szczęście pojawia się jeszcze na Allegro i to w całkiem przystępnych cenach (mnie udało się go upolować za 5 zł!) REASUMUJĄC: - peeling jest idealny dla osób, które nie mają czasu na zabiegi u kosmetyczki, a których dłonie niszczą się pod wpływew codziennych czynności - pozostawia skórę gładką i wypielęgnowaną, usuwa zgrubienia i tzw. "zadziory" - zmiękcza skórki wokół paznokci, dzięki czemu łatwo je odsunąć - świetnie przygotowuje paznokcie do malowania lakierem, który na gładkich paznokciach ładnie lśni WSKAZÓWKA TECHNICZNA: peeling wywołuje uczucie ciepła tylko w momencie kontaktu z wodą. Jeśli nie rozgrzewa należy dodać kilka kropel wody. Pamiętajmy, że dłonie są nazywane wizytówką i metryką kobiety, dlatego najważniejsze to NAWILŻANIE i OCHRONA, a taki peeling to świetny dodatek, niczym wisienka na torcie:) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 4 szt. 30ml
    Pani_Zo
    31 października 2011 o 19:03
    nie praktyczny i nie działa
    ten produkt - za bardzo nie dziala - skorki jakie byly takie sa, bo i tak ciezko je zsunac po tym peelingu - jest niepraktyczny - nie chce mi sie 20 minut masowac kazdego paznokcia z osobna, nie mam na to czasu - jest drogi na plus.. + dosyc ladny zapach + wydajnosc... nie polecam.. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: koncze pierwsze
  • 27 sierpnia 2011 o 20:09
    Zbędny
    Dostałam w prezencie, nie kupiłabym go ze względu na kosmiczną cenę jak na taki gadżet;/ :)rzeczywiście przyjemnie rozgrzewa :) pięknie pachnie :)jest bardzo gęsty (aż ciężko go wycisnać z tubki) ale przez co wydajny :(masowałam nim paznokcie, a najbardziej to skórki- nie podobało mi się- piling wchodził pod paznokcie- skórki zmiękczył minimalnie, paznokciom nie zaszkodził ale i nie pomógł Działal tak samo jak zwykły piling do ciała. Męczące było masowanie tych paznokci i skórek dlatego wykorzystałam go do pilingu dłoni:)
  • 17 sierpnia 2011 o 18:21
    Całkiem fajny.
    Kosmetyk trochę drogi, ale ja go kupiłam w promocji za ok 10zł. Faktycznie rozgrzewa (na początku czuć takie ciepło i mi to odpowiada) taka fajna kremowa konsystencja, mała tubka, ale produkt ten jest wg mnie wydajny. Nie wiem czy kupię ponownie, bo trochę on kosztuje, a poza tym może wystarczy jak użyje zwykłego peelindu na dłonie, bo niby czym on się różni od pozostałych peelingów? Jest dobry, ale poszukam jeszcze czegoś innego Używam tego produktu od: od kilku miesięcy (używam średnio 2razy w tygodniu) Ilość zużytych opakowań: pół tubki