Oriflame HairX, Daily Care Shampoo & Conditioner Szampon z odżywką 2 w 1

• 19 maja 2012 o 19:07
    paskudztwo
    Z całą pewnością to jeden z najgorszych szamponów, jakiego dane mi było używać. Jest po prostu okropny! Nie radzi sobie z oczyszczeniem włosów, po umyciu wyglądają jakby były posklejane i tłuste, są klapnięte, niedomyte i dziwię się, że tak tragiczny produkt został dopuszczony do sprzedaży. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
    elbrus
    16 czerwca 2011 o 21:06
    Makabra
    Podpisuję się pod poprzednimi recenzjami. W zasadzie to nawet szkoda czasu na komentarz. To pierwszy szampon, od którego dostałam uczulenia, a włosów i tak nie umył, ale za to bardzo dobrze skudłacił i przyspieszył przetłuszczanie. Nr 1 na liście najgorszych kosmetyków Ever! Używam tego produktu od: Używałam w zeszły roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 kwietnia 2011 o 12:44
    tragediaaa
    Totalna porażka. W ogóle się nie pieni, włosy po umyciu tym szponem są straszne, gorsze niż po umyciu mydłem ;/ szare, posklejane, u nasady tłuste.. Odradzam .. pieniądze wyrzucone w błoto.!!! Po 3 umyciu nim włosów zwątpiłam. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/5
  • 31 sierpnia 2010 o 1:48
    Tragedia
    Ten szampon jest po prostu straszny! Włosy po umyciu są tłuste i nieprzyjemne w dotyku, posklejane. Nie ważne ile wody wyleje się na głowę, nie idzie go spłukać. Jedyna opcja to zmyć go innym szamponem. Oddałam go siostrze, bo ona ma inne włosy, a ona po użyciu oddała go mamie.Teraz stoi w szafce i czeka na mycie podłogi. Używam tego produktu od:7.2010 Ilość zużytych opakowań:1 (właściwie 30%)