Avon Windscape EDT

• 21 marca 2012 o 12:16
    Nieciekawy
    Skusiłyśmy się z siostrą na ich zakup, bo ona lubi świeże zapachy... Ja więc też używałam, dopóki nie przyprawił mnie po kilku dniach o bóle głowy... Zapach aspiruje do bycia może innym zapachem, ale mu się to nie udaje. Ulotny, kręci w nosie, nieciekawy, banalny i zupełnie różni się od pachnącej strony w katalogu. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 23 stycznia 2012 o 16:50
    Z nim jak z młodzieńczą "miłością"
    Z początku byłam nim oczarowana. Uwielbiałam ten zapach. Byłam nim wręcz zafascynowana. Zużyłam całe opakowanie w mgnieniu oka. Szybko zamówiłam drugie,lecz stopniowo przestawał mi odpowiadać. Nawet nie wiadomo czemu. Po prostu nie i już. W końcu zaczęłam odczuwać do niego swego rodzaju wstręt. Nie mogę dokończyć drugiego opakowania. Czasami jedynie do niego wracam,żeby sprawdzić, czy może znowu się polubimy,ale wtedy do głowy przychodzi jedno pytanie: "co ja w nim widziałam,a raczej czułam?!" Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: półtora opakowania
    fehu
    30 listopada 2011 o 19:05
    niczym nie pachnie
    kupilam go bo w katalogu wydawal sie w miare ladny, swiezy..po zakupie w ogole go nie czulam , moze tylko delikatnie , czuje w nim odswiezacz , lub jakis tani srodek do mycia kuchni , lazienki itp....po psikniecu zaraz go nie czuc..zapach beznadziejny..wyladaowal na polce u mojej mamy, ale ona go tez nie uzywa..po prostu stoi prawie cala butelka.. Używam tego produktu od: 1.5 roku Ilość zużytych opakowań: zaczete jedno
  • 24 września 2011 o 20:57
    nieciekawy, mylący aromat
    W katalogu prezentowany jako świeży, lekki, oceaniczny wrecz aromat. Kartka katalogowa pachniała tak samo. Niestety w realu zapach słodkwy, gdzieś w oddali czuć chemiczną świeżość. Wszystko to sprawia że kompozycja jest nieudana, tandetna, nieciekawa...
  • 17 września 2011 o 16:57
    Lubię
    Zapach nie jest może idealny, ale bardzo przyjemny. Taki jak lubię czyli czysty, delikatny, lekki i świeży. Niestety posiada ten charakterystyczny avonowski "zapaszek"- od razu wiadomo, że to Avon. Ale i tak go lubię ;) Mógłby być trochę trwalszy, ale i tak nie jest źle. Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego