Avon Planet Spa, Thailand Lotus Flower, Luxuriously Light Body Souffle Luksusowy kremowy mus do ciała

• 30 września 2015 o 22:25
    Okropność
    Dla mnie ten mus, to straszny niewypał. Co do zapachu, to faktycznie ładny no i kosmetyk rozświetla skórę, ale cała reszta jest na nie. Nie wchłania się, zostawia na skórze taki lepki filtr. Po prostu aż czułam się nieświeżo po wyjściu spod prysznica i nałożeniu kosmetyku. Nie polecam. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 11 września 2015 o 12:41
    Zapach uwodzi, nic więcej...
    Od razu muszę pokusić się o stwierdzenie, że zapach zniewala. Po nałożeniu musu na ciało ten pięknie pachnie przez dłuższy czas. Po prostu nie da się tego opisać. Dla osób, które cenią sobie eteryczne doznania produktów muszą koniecznie spróbować. Jednakże... To mus. Przeznaczony do pielęgnacji ciała. Niestety, z przykrością stwierdzam, że nie spełnił moich oczekiwań. Skóra po zastosowaniu nie jest aksamitnie gładka, a o odżywianiu czy nawilżaniu nawet nie będę wspominać. Pomimo cudownego zapachu nie mam ochoty sięgać po niego po raz kolejny. Nie lubię kosmetyków, które zostawiają efekty gorsze niż przed ich zastosowaniem. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Pół jednego
    antek07
    12 stycznia 2015 o 1:17
    hmmmmm
    Bardzo dziwny produkt nie nawilza skora po nim jest nadal przesuszona, do tego wysypalo mi po nim ddekolt ramiona i plecy wiec dostal dyskwalifikacje. Plus za piekny zapach ale to zbyt malo jak dla mnie. Używam tego produktu od: 1miesiac Ilość zużytych opakowań: prawie cale
    Luana5
    9 stycznia 2015 o 13:27
    Lubię do niego wracać
    Bardzo fajny mus do ciała. Jeden z tych do których wracam. Fajna lekka konsystencja, dobrze się rozsmarowuje, dobrze też się wchłania. Ciało jest nawilżone i gładkie na dłużej. Zapach jest też dużym plusem. Nie zapycha, nie podrażnia, nie uczula. Umieszczony w praktycznym pudełku. Często bywa w promocji. Zamawiam z katalogu i Avon też już podrabiają. Używam tego produktu od: od 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 pudełka
  • 6 stycznia 2015 o 17:19
    Pięknie pachnie, ale nie nawilża
    Mam mieszane uczucia wobec tego musu, bo zapach jest przepiękny, ale dla samego zapachu nie warto go używać :/ Plusy: - cudowny zapach jak w całej serii "Tajski kwiat lotosu" (dodatkowo długo utrzymuje się na skórze) - przyjemna konsystencja musu - wydajny, nie wiele potrzeba by wysmarować całe ciało Minusy: - nie nawilża, daje tylko uczucie nawilżonej skóry, które znika już po 1-2 godzin po użyciu - wymaga bardzo dokładnego smarowania, bo inaczej może pozostawiać na skórze białe smugi (które są bardzo widoczne) - nakładany wieczorem rano wałkuje się na skórze, więc trzeba się koniecznie rano umyć w miejscach, gdzie był nakładany - nadkładany na dekolt powodował wysyp krostek - brak jakichkolwiek właściwości nawilżających Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe