Clinique Eye Defining Duo Shadow and Liner

• 28 sierpnia 2013 o 15:46
    czy tylko ja się wyłamię?
    Przypomniałam sobie o tych cieniach podczas sprzątania toaletki. Uszcześliwiona, że taką perełkę znalazłam w czeluściach postanowiłam od razu się pomalować..no i przypomniało mi się dlaczego te cienie leżą na dnie.. - tępa konsystencja, szkoda pędzli - macham i macham a koloru niewiele - bardzo, bardzo delikatny efekt, czasami lubię delikatny makijaż ale nie AŻ tak delikatny i niewidoczny na plus: ładne opakowanie..? ;) - użyte na bazę która podbija kolor nadal wyglądają nędznie
  • 27 czerwca 2009 o 19:31
    Tak!
    Jako, że uwielbiam cienie Clinique nie tylko za wysokiej jakości produkt, ale też za przepiękne opakowania, lusterko w każdym zestawie i dobre pędzelki, w mojej kolekcji nie mogło zabraknąć i tej wersji cienia z eye-linerem ;) Posiadam zestaw nr 02 - black icicle - beżowy cień + czarny eyeliner. Kupiłam na Strawberry, kiedy jeszcze ceny były bardzo niskie, zapłaciłam 39,50 i do dziś żałuję, że nie kupiłam innych zestawów. Cień beżowy jest niby matowy, ale daje bardzo ladny rozświetlający efekt, natomiast czarnym ładnie można cieniować oko. Jak już wspomniałam, cienie Clinique to cienie najwyższej jakości. Tak jest też i w tym przypadku. Cienie świetnie się nakłada, wystarczą dwa pociągnięcia i oko jest ładnie umalowane, nawet nie trzeba zbytnio sie starać :P Podczas nabierania nie osypują się, co jest ogromną zaletą. Trwają bardzo długo na powiece, a ja stosuję rzadko bazę. Do tego piękne opakowanie i lusterko - po prostu produkt w 100% dopieszczony, jak to u Clinique. Myślę, że skuszę się jeszcze na inne odcienie nawet za tą aktualną cenę, ponieważ cienie są bardzo wydajne. Gorąco polecam! Używam tego produktu od:1,5roku Ilość zużytych opakowań:0
    AlexaO
    13 sierpnia 2008 o 0:12
    świetny!
    mam kolor VINTAGE WINE. sama nigdy bym go nie kupiła ze względu na cenę. ale mam szczęście, że ciocia lubi testować nowe kosmetyki, a kiedy jej nie pasują to daje je mi :). cień jest NIESAMOWITY! chyba najlepszy ze wszystkich jakie mam! kolor jest piękny! można nim zrobić makijaż dzienny, naturalny jak i wieczorowy. bardzo odpowiadają mi te kolory. cień ma wygodny aplikator w gąbeczce i w gąbeczce do robienia kresek, co jest bardzo wygodne. ma estetyczne zielone małe opakowanie. wielkość jest plusem, bo można go zawsze brać ze sobą. a np. palety cieni nie bardzo :) cienie dłuuuugo utrzymują się na powiekach i są świetne jakościowo. POLECAM! mam nadzieję, że ciocia jeszcze kiedyś kupi mi te lub podobne :) jedyną wadą jest cena :( Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    ushia
    1 czerwca 2008 o 15:45
    rozczarowanie
    Naczytałam sie o cudowności tych cieni, a tu lipa :( Cień znika w przeciągu dwóch godzin, roluje w zalamaniu powieki, naklada sie kiepsko, kolory mało intensywne, liner tez do kitu. Mam próbkę, nie opakowanie pełnowymiarowe, wiec moze to tu lezy problem. Ale probki sa zwykle lepszej jakosci, bo maja zachecic - no chyba, ze przeterminowana...Używam tego produktu od: dwoch tygodni Ilość zużytych opakowań:
    Agata83
    15 grudnia 2006 o 12:08
    Świetne
    Postanowiłam napisać opinię do tych cieni, ponieważ kiedyś były to moje ulubione. Używałam ich codziennie przez dłuższy czas, aż mi się znudziły. Mam jednak jeszcze końcówkę więc być może do nich wrócę i kupię kolejne opakowanie. Cienie są bardzo dobrej jakości - bardzo trwałe. Linerem łatwo narysować kreskę. Cień ma prześliczny odcień. Ładnie wygląda na powiece. Używam tego produktu od: prawie 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 - vintage wine