Lirene Dermoprogram Cera Normalna i Mieszana, Krem jedwabiście regenerujący na noc

woncia
    2 lutego 2013 o 23:15
    SUPER
    Mam skórę mocno przetłuszczającą się dlatego na dzień pod makijaż stosuję krem mocno matujący. Jednak po matowieniu skóry różnymi preparatami skóra miejscami strasznie mi sie przesusza. Dlatego zdecydowałam że na noc powinnam używac kremu który zregeneruje moja skórę, nawilży i doda jej energii. Tak tez się stało. Krem świetnie się sprawdza. Zalety: - nawilża - wygładza - regeneruje - ślicznie pachnie - fajnie sie aplikuje - wydajny - cena OK Wady: - na opakowaniu pisze lekka formuła co miało by oznaczać ze sie szybko wchłania, niestety tak nie jest bo skóra sie trochę świeci, ale na noc mi nie zależy na matowieniu tylko nawilżeniu Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno i drugie w trakcie
  • 25 września 2012 o 17:38
    Wart wypróbowania
    Z wiekiem moja skóra jest coraz mniej problematyczna jeśli chodzi o wypryski, ale za to lubi się "ściągać". Kremu używam nieregularnie jako SOS. Nie zauważyłam, żeby zapychał. Za to rano mam skórę gładziusieńką, wypoczętą, jakby promienną? Ogólnie efekt jest fajny. Poza tym skóra może oddychać (nie mam opuchniętej twarzy po nim, co zdarzało się po innych kremach). Zapach jest fajny. Jedynie co mogę mu zarzucić to to, że trochę tępo się nakłada, ale konystencja jest w porządku. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: cały czas w trakcie 1 ;-)
    gabiG4
    27 czerwca 2012 o 10:39
    Nie polecam dla cer problematycznych
    Nie polecam dla cer problematycznych, odkąd używam kosmetyków mineralnych do makijażu z mojej cery zniknęły wszelkie niedoskonałości, niestety ten krem okropnie mnie zapchał i zaraz na drugi dzień na mojej twarzy pojawiły się bolesne gule! Skończył jako krem do stóp. Dostaje dwie gwiazdki za estetyczne opakowanie i za to że dobrze nawilża stopy :D Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    zojlaa
    10 marca 2012 o 18:31
    Fajny i niedrogi krem.
    Trzeba przyznać, że krem świetnie się wchłania, nie jest zbyt tłusty i ma przyjemny zapach. Nie stosuje go każdego wieczora, ale jestem zadowolona. Rano skóra jest miła w dotyku. Żadnych skutków ubocznych po nim nie zauważyłam. Krótko mówiąc, może nie hit, ale wart wypróbowania. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: kończę 1
  • 24 lutego 2012 o 16:26
    nie jest zły ale są lepsze
    PLUSY: wygładza skóra wygląda na wypoczętą MINUSY: konsystencja Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie