Perfecta No Problem, Antybakteryjny krem matujący (stara wersja)

• 13 lipca 2014 o 21:22
    Całkiem dobry.
    Ładnie matuje na kilka godzin. Nie ma rażącego zapachu i dobrze się rozprowadza. Świetny pod makijaż. Czy redukuje zmiany na skórze? Nie zauważyłam zmian. Porów też nie zwęża. Jedna tubka starczała mi na ok. 3 miesiące więc uważam, że jest wydajny. Uzupełnia braki tonika z tej samej serii. Plusem jest też bardzo przystępna cena. Używam tego produktu od: +- 2 lata Ilość zużytych opakowań: około 8
  • 24 lutego 2014 o 17:05
    Cudo
    Używałam tego kremu jak zaczynałam \'przygodę\' z makijażem i był rewelacyjny. Po 1,5 roku zrezygnowałam na rzecz innych kremów i to był mój błąd... Teraz już go u nie w Rossmannie nie ma, ale jeżeli któraś z was mogłaby być tak miła i kupić mi go wysłać ja oczywiście zapłacę to proszę o skontaktowanie się ze mną. Dziękuję :D Używam tego produktu od: 4 Lata temu Ilość zużytych opakowań: Nie pamiętam
    suzi92
    12 grudnia 2013 o 14:51
    naprawde swietny krem!
    jakies kilka lat temu uzywalam stara wersje tego kremiku,gruszkową bodajze i byl rewelacyjny. Jednak po jakims czasie niestety zniknal z polek i postanowilam kupic jego nowszy odpowiednik wg mnie krem ma same plusy a mianowicie: matuje ma swietna lekka konsystencje nie zapycha slicznie pachnie rozjasnia czerwone plamki po wypryskach, oraz wysusza je przyspieszajac ich gojenie rozjasnia przebarwienia (znakomicie sprawdzil sie przy mojej naczynkowej, wrazliwej i suchej skorze) swietny pod podklad przystepna cena nie wiem jak krem radzi sobie z wiekszymi problemami skornymi typu tradzik itp, ja takowych nie mam wiec dla mnie jest na duzy plus generalnie minusow brak wiem,ze jest jeszcze nowsza wersja tego kremu mam nadzieje, ze oprocz opakowania nic sie nie zmienilo, bo bardzo bym za nim tesknila polecam :) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 października 2013 o 21:26
    Na mnie działa słabo
    Nie dał tego co obiecywali ;( Matuje średnio. Lekko rozjaśnia cerę, ale nie przyczynia się do ukrycia zaskórników. Podobno ma też redukować małe blizny potrądzikowe... taaak.... +zapach +dostępność +skóra przyjemna w dotyku po wchłonięciu się -działanie -uczucie ciężkości -mógłby lepiej się wchłaniać W moim przypadku chyba potrzeba czegoś mocniejszego. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1, standardowe
  • 26 sierpnia 2013 o 14:57
    jeden z lepszych jakie dotąd miałam
    Co najważniejsze matuje na długo i zwęża pory. Lubiłam jego zapach-unisex. Mia lam wrażenie że podczas jego stosowania ubyło mi problemów z cerą. Fajna , praktyczna tubka. Super wydajny w bardzo niskiej cenie. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: kilka