Elancyl Offensive Cellulite 14 Jours

• 24 listopada 2016 o 18:19
    Fantastycznie ujędrnia.
    Kosmetyków antycellulitowych używam już od kilku lat, co rusz sięgając po coś innego. Do Elancyla wracam z miłą chęcią i kupuję tylko wtedy kiedy uda mi się go dorwać na fajnej promocji. A jest takich kilka, jak w zestawie z żelem, dwa w cenie jednego - 40% itd. Trzeba się rozglądać. Cechy: - wygodna buteleczka z miarką - konsystencja rzadkiego mleczka - lekki, delikatny, świeży zapach, zielony - łatwo się rozprowadza na skórze - szybko się wchłania - nie lepi się - skóra jest miękka, wizualnie ujędrniona już po pierwszym dniu stosowania - skóra jest zdecydowanie bardziej zbita a cellulit mniej widoczny, po skończeniu kuracji - efekt utrzymuje się przez jakiś czas, nie znika natychmiastowo - wysoka cena, ale znam inne droższe mniej efektywne.
  • 24 października 2014 o 13:25
    Naprawdę skuteczny!
    Elancyl to lekki krem o nieco wodnistej konsystencji – dzięki temu idealnie się wchłania i w zasadzie chwilę po nałożeniu można się ubrać bez obawy o klejenie się ciała do ubrań. Doceniam, że Elancyl wymaga aplikacji tylko raz dziennie. Bardzo ważne jest, aby aplikować go szybko, nie należy stosować kolistych ruchów czy masażu, bo wówczas zacznie się rolować. Wystarczy dać mu się wchłonąć, a on zrobi swoje. I robi to naprawdę dobrze. Wspomagany regularnymi ćwiczeniami potrafi zdziałać cuda. Dzięki niemu skóra w krótkim czasie odzyskuje jędrność, jest napięta, a cellulit mocno zmniejszony. Ważne jest, że zachowuje się jak zwykły balsam – nie odczuwamy mrowienia, pieczenia czy zimna jak w przypadku niektórych kosmetyków antycellulitowych. Skóra jest dużo gładsza i przyjemnie miękka. Nie da się w obiecywane 2 tygodnie zwalczyć problemu, ale da się mocno go ograniczyć, co i tak jest dużym sukcesem. Największe rezultaty widziałam w połączeniu z regularnym masażem ciała przy pomocy szorstkiej gąbki. Ten duet jest idealny. Nie podoba mi się w nim jedynie zapach – jest to zapach zielonych roślin, jest intensywny i długo utrzymuje się na skórze. Butelka ładna, zgrabna, posiada wygodną pompkę, która dozuje idealną ilość. Wydajność średnia, ale trudno wymagać lepszej, jeśli to kuracja czternastodniowa (chociaż mi i tak starczył na ponad 3 tygodnie codziennego stosowania). Cena jest wysoka, sądzę że przy odrobinie cierpliwości i wytrwałości da się podobny rezultat osiągnąć przy pomocy tańszych specyfików (być może w dłuższym czasie, ale coś kosztem czegoś). Mi Elancyl bardzo przypadł do gustu, nie wykluczam zakupu, jeśli trafię na okazyjną cenę. Używam tego produktu od: używałam przez ponad 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 czerwca 2013 o 18:49
    trudno powiedzieć
    Oj ostatnio bardzo się rozleniwiłam i przestałam ćwiczyć. Po zimie nie mogę dojść do siebie i całe działanie pozostawiłam temu mazidle. Oczywiście nie wiele zdziałał bez diety i ćwiczeń. Skóra rzeczywiście była jędrniejsza, ale to tyle. I może aż tyle. Nie mniej jednak pewnie zakupię ponownie, aby spróbować, gdy już wezmę się za siebie. Jest drogie i niewydajne i trudno wydobyć pod koniec opakowania. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 12 kwietnia 2013 o 16:22
    Efekt odwrotny
    Jeśli chodzi o balsamy antycellulitowe moje wymagania na chwilę obecną są na bardzo niskim poziomie , mianowice :mają pomóc w utrzymaniu stanu skóry , który udało mi się osiągnąć za pomocą innych środków jak: ćwiczenia, masaże itp traktuję je jako wykończeniówkę w walce z cellulitem. Dawno temu zaprzestałam zakupowania drogich preparatów , stwierdziłam po wielu latach stosowania różnych specyfików, że u mnie bynajmniej mija się to z celem , Elancyl zakupiłam pod wpływem opiń pozytywnych na KWC, co prawda brałam je z przymróżeniem oka ze świadomością tego, iż jednemu dobre mleko inny woli kefir.... jednak jak się nie przekonam sama .... Zakupiony w aptece inetrnetowej około 80 zł z przesyłką. Produkt zapakowany w zieloną buteleczkę z pompką , która o dziwo nie popsuła się . Sam produkt zużyty do samego końca. Przyjemny zapach. Szybko się wchłania, nie wysusza skóry . Dość wydajny aczkolwiek zależy to też zapewne od stanu skóry, myślę iż osoby z predyspozycją do przesuszania zużyją go więcej. Tyle na plus Producent zaleca stosowanie 1xdziennie , rano . Odpowiadała mi ta receptura bardzo ponieważ u mnie poranny prysznic jest tak samo obowiązkowy jak i wieczorny oraz to, że mogłam w końcu wieczorem wsmarować sobie coś innego niż balsam antycellulitowy . Po dwóch tyg stosowania klełam jak szewc , powód ? cellulit się pogłębił ! W porządku cudów nie oczekiwałam ale i nie pogorszenia stanu skóry , no moment ! Zaczełam stosować go 2 razy dziennie , po jakimś czasie stan skóry się polepszył, czyli: wrócił do stanu wyjściowego i takim pozostał do dziś gdzie to właśnie go wykończyłam. Jednakże 2 razy dziennie to już nie raz ! co za tym idzie dalej staje się mniej wydajny a cena jest już nie do wybaczenia. No i po co mi preparat , który nie zrobił tak na prawdę dla mnie nic? Prawda jest taka iż Bielenda termoaktywna zrobiła dla mojego ciała o wiele więcej dobrego za cenę jakiś 14 zł . Ale jak się sama nie przekonam... Cóż zużyłam , wyklełam i przekonałam się osobiście , iż ten preparat nie jest wart takiej ceny,ba żadnej nie spełnia ani obietnic producenta ani nie dopomaga w walce z uporczywym cellulitem . Używam tego produktu od: około 1,5 mc Ilość zużytych opakowań: 2 duże
  • 13 lutego 2013 o 0:53
    rozczarowanie
    Kupując ten produkt bylam pelna entuzjazmu i nadziei, ze zdziała cuda, a cellulit zniknie...niestety pomimo pochlebnych opinii na temat tego produktu ja nie zauważyłam zadnych efektow, zero. do plusów można zaliczyć : +ładny zapach +estetyczne opakowanie +łatwy do rozprowadzenia na ciele Minusy: - bak efektów:( - dość drogi Dodam, ze regularnie ćwiczyłam stosując go, więc tym bardziej jestem rozczarowana:( osobiscie niestety nie polecam Używam tego produktu od: 1 rok temu skonczyłam Ilość zużytych opakowań: 1 duze