Original Additions Sztuczne rzęsy w paskach Girls Aloud By Eylure False Lashes

Taii
    24 lutego 2013 o 14:57
    Boskie...
    Oceniam model: Nicola, nie wiem dlaczego nie jest wymieniony w dostępnych wariantach... Pierwsze rzęsy, których zamocowanie naprawde trwa mniej niż minutę! efekt bardzo naturalny, paseczek niewidoczny no i klej-staje się niewidoczny i trzyma przyzwoicie mocno:) Mój chłopak, który nie cierpi plastikowych i nienaturalnych drutów na rzęsach, był oczarowany;) Naprawdę efekt rewelacyjny! polecam Używam tego produktu od: 2mies. Ilość zużytych opakowań: 4 całe
  • 30 czerwca 2012 o 21:24
    super
    rzęsy model Kimberley. swoje kupiłam w Super-Pharm za ok 23 zł są dostępne również na stronie asos.com i tam je wypatrzyłam ale się zastanawiałam. Jestem bardzo zadowolona. Rzęsy są dość widoczne lecz jednak nadal dość naturalne, są dla mnie ratunkiem dla moich zniszczonych rzęs przedłużanych metodą 1:1 (połowę winy ponoszę ja ;) ) rzęsy są lekkie i dość miękkie, za pierwszym razem czułam je w wewnętrznym kąciku oka gdyż nieumiejętnie je dopasowałam. d0dam że są to moje pierwsze sztuczne rzęsy w tej formie. polecam! Używam tego produktu od: 1 m-c Ilość zużytych opakowań: 1 para
    sublime
    14 marca 2012 o 22:08
    Zostanę chyba przy moich własnych rzęsach.
    Efekt widoczny na zdjęciu. Rzęsy ogólnie najlepsze z tych w pasku, jednak kępki wygladają ładniej, naturalniej, nawet przy dramatycznym makijażu. Klej dobry, szybko zasycha, nie podrażnia moich oczu, nawet gdy noszę soczewki. Szkoda, że są takie sztywne, plastikowe . Ja mimo wszystko nie użyłabym ich drugi raz, ale ponoć są wielokrotnego użytku, więc wydajności ocenić nie potrafię. Dziwi mnie tylko cena w Polsce. W UK kosztują 4.99, czyli około połowę ceny złotówkowej. Nie wiem czy kupię jeszcze raz. Ewentualnie jeżeli będę się bardzo spieszyła, bo zdecydowanie schodzi mi mniej czasu niż z kępkami, chociaż jestem w stanie uzyskać podobny efekt dobrą maskarą na moich własnych włoskach. Używam tego produktu od: 18 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 5, na zdjęciu te inspirowane Nadine
  • 7 lipca 2011 o 2:25
    Jeżeli zależy Wam, jak mi, na naturalnym wyglądzie, to przy tych rzęsach niestety go nie uzyskacie.
    Jestem posiadaczką sztucznych rzęs, zaprojektowanych przez Cheryl. Rzęsy z początku wydawały się fantastyczne, intensywna czerń, przyciągały wzrok zdecydowanie. Niestety po nałożeniu nie było już tak kolorowo. Przyłączam się do opinii jednej z wizażanek, rzęsy są zbyt gęste, przez co nie wyglądają naturalnie. Dlatego też nie polecam na zwykłe wyjście, na dzień. Owszem świetnie pasują do drama look\'u, na imprezę, wedle upodobań. Mi zależało jednak by uzyskać naturalny wygląd. Rzęsy są dobrej jakości, nie odstają, nie deformują się. Można je zakładać kilkakrotnie. Dołączony jest do nich klej. I tutaj chapeau bas, na prawdę! Klej jest świetny - mocny, po nałożeniu natychmiast robi się niewidoczny. Jak do tej pory najlepszy jaki używałam. Dużo czytałam o tym kleju, i przyznam że spotykałam się z samymi pozytywnymi opiniami. Plusy : - dobra jakość rzęs, - nie są to rzęsy \'jednorazowego\' użytku, - świetny mocny klej, przez co rzęsy trzymają się długo. Minusy : - zdecydowanie za gęste, jeżeli komuś zależy na naturalnym looku, niestety nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca. Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie.
  • 21 września 2010 o 19:22
    super
    mam rzesy Cheryl *przykleja sie je bardzo latwo *sa elastyczne, dobrze dopasowuja sie do oka, nie odstaja *klej dobrze klei a po wyschnieciu robi sie przezroczysty *idealne do wielokrotnego uzytku napewno kupie pozostale modele Używam tego produktu od: przyklejalam je juz 3 razy (te same) Ilość zużytych opakowań: 1