L'Oreal Paris Elseve Nutrileum, Intensywne Wygładzanie, Odżywka wygładzająca w kremie (nowa wersja)

• 29 października 2012 o 20:31
    Bardzo dobra odżywka.
    Znakomicie spełnia swoje zadanie. Doskonale wygładza - tego w niej szukałam i znalazłam :) Łatwe czesanie, włosy lśniące i nie poplątane - to dostaje po zastosowaniu i jestem zadowolona :) Używam tego produktu od: od miesięcy Ilość zużytych opakowań: kilka opakowań
  • 23 września 2012 o 16:45
    Nie przypadła mi do gustu.
    Odżywka, jak sama nazwa wskazuje, ma odżywiać włosy. Ta tego nie robi. Nie odżywia ani nie nawilża, tylko oblepia silikonami, które obciążają pasma. Gdy raz jej nie użyjemy, włosy wyglądają jak siano. Włosy po jej użyciu rozczesują się znośnie, po wysuszeniu są oklapnięte, a końcówki przesuszone. Nie polecam. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 7 września 2011 o 14:30
    Jestem na TAK
    Uważam, że włosy częściowo zregenerować może jedynie maska, a odżywka ma za zadanie wizualnie poprawić ich stan. +ułatwia rozczesywanie. Jest to dla mnie bardzo ważne w odżywkach, ponieważ mam rozjaśniane włosy +włosy sa po niej gładkie +nie obciąż +cena +wydajność +zapach Minusów brak ________________________________ Zaznaczam, żejets to tylko odżywka, więc nie ma się co cudów spodziewać... Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno 250ml
  • 6 czerwca 2010 o 13:22
    Efekt prostownicy
    Po tym jak zapuściłam włosy z długości "bob" okazało się, iż końcówki potrzebują jednak silikonowego zabezpieczenia, z "cięższych" odżywek dostępnych w drogeriach wybrałam właśnie tą i jestem zadowolona :) Plusy: + piękny zapach, który utrzymuje się na włosach + silnie wygładza, po tej odżywce otrzymuję efekt prostownicy :) (zaznaczam ze mam proste włosy, ale czasem się jakoś dziwnie "wyginają"- bo tego nie można nazwać falowaniem, a po tej odzywce nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło) + dobrze zabezpiecza przed uszkodzeniami + śmieszny żółty kolor + wydajna + gęsta konsystencja, nie spływa z włosów + tania + niezły skład, jak na drogeryjną odżywkę + nie przetłuszcza włosów (nie nakładam u nasady, tylko na długość) + ogólnie dostępna Minusy: - nie regeneruje (w większej części daje efekt od mycia do mycia) - mało nawilża Podsumowując, porządna odzywka za niewielkie pieniądze :) Polecam :) Używam tego produktu od: 1,5 mies. Ilość zużytych opakowań: 1
    Anaid29
    1 czerwca 2010 o 11:11
    może byc
    Skusiłam się na tę odżywkę, gdyż miałam nadzieje, że moje włosy w końcu przestaną się puszyc. Po zastosowaniu włosy są błyszczące, gładsze, lecz nadal się puszą, ale nie tak bardzo jak prędzej. Odżywka bardzo mocno prostuje włosy:ehem: Zapach ma podobny do wszystkich produktów elseve. Nie podoba mi się zółty kolor odżywki, po którym pozostawał dziwny osad w wannie, ale to tylko moje subiektywne odczucie. Podsumowując, będę szukała czegoś lepszego, co zredukuje puszenie włosów i nie pozbawi mnie loków. Używam tego produktu od:4 miesiące Ilość zużytych opakowań:1