Sther Lorys, Orchid, Krem nawilżający do włosów

Anus_88
    7 maja 2013 o 21:31
    Szału nie ma
    Od jakiegoś czasu kupowałam odżywki Sther, zauroczona stosunkiem wydajności do ceny. Tą wzięłam, bo akurat była wycofywana z Auchan i cena była jeszcze lepsza niż zwykle. Niestety mnie rozczarowała. Plusy : - wydajność ( ok 3-5 msc jedno opakowanie- przy codziennym myciu włosów ) - cena (ok 16 zł) - zapach- chociaż po dłuższym użytkowaniu drażni Minusy: - nic nie robi z włosami- ani za bardzo nie nawilża, ani nie wygładza ( ponoć ma taką właściwość) - trudno dosuszyć włosy- nie wiem czy to wina tej odżywki czy moich suszarek,ale coś takiego zauważyłam - obciąża włosy Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 kończę
  • 22 marca 2012 o 11:35
    Niestety ale nie
    Duża butla w niskiej cenie kiepsko działająca - tak w skrócie można opisać ten krem do włosów. Mój wcześniejszy Lorys z ekstraktem z czosnku działał rewelacyjnie, nawilżał, trwale poprawiał strukturę włosów i mimo oporów przed charakterystycznym zapachem spisywał się genialnie. I tym większe było moje rozczarowanie. Generalnie działa jak zwykła odżywka czyli ułatwia rozczesywanie. Koniec. Nie nawilża, nie wzmacnia, nie poprawia w żadnym większym stopniu włosów. Pachnie normalnie. Konsystencja jest ok, ani przesadnie gęsty ani za rzadki. Plusem dla osób, którym produkt pomaga będzie mega wydajność - mój krem mam już od grudnia (długie włosy myte prawie codziennie) a zostało mi jeszcze na przynajmniej 14 dni. Ogólnie dla niewymagających włosów. Używam tego produktu od: grudzień 2011 Ilość zużytych opakowań: prawie 85%
  • 20 marca 2012 o 12:04
    Rewelacyjna
    Kupłam w Auchanie za ok.17 zł. zachęcona opiniami na wizażu. Już wcześniej zastanawiałam się nad kupnem tej maseczki , ale pomyślałam ,że pewnie będzie to zwykła maska bez rewelacji , a jednak pomyliłam się. Moje włosy po uzyciu , a zazwyczaj zostawiam maskę na dłuższy czas ( tak jak na opakowaniu) ok 15 min są : Miękkie Gładkie , wręcz śliskie Wspaniale się rozczesują i zdecydowanie mniej plączą w ciągu dnia Lśniące I pięknie pachną ! już nie jedna osoba zwróciła mi uwagę:) Jest baardzo wydajna a mam włosy za pas :) Cena - w porównaniu do wydajności i działania jest super ! POLECAM ! Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakce 1wszego
    pusunia
    3 lutego 2011 o 20:42
    kwc
    kolejna moja odżywka i kolejna moja pozytywna recenzja odżywka ładnie pachnie ułatwia moim kłopotliwym włosom rozczesywanie dobrze nawilża włosy są błyszczące i śliskie w dotyku nie będę się powtarzać bo jak zawsze kolejny Lorys = kolejne Kwc i jest mega wydajna i tania Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: dopiero1/2 opakowania bo jest wydajna
    20Wera
    10 sierpnia 2010 o 14:34
    do niczego
    Zwabiona pozytywnymi opiniami na temat kremów i odżywek Lorysa, pojechałam zadowolona do Auchan i kupiłam krem nawilżający. Jakie było moje zdziwienie gdy zamiast miękkich,gładszych i bardziej lśniących włosów, pozostało mi matowe siano...Odżywka nie podziałała na moje włosy nawet w najmniejszym stopniu. W sumie mam jeszcze gorsze włosy niż wcześniej. Używam odżywki pantene bez spłukiwania i końcówki mam zdrowe i lśniące. Po lorysie moje włosy są matowe,suche i puszyste, kiedy obudziłam się rano,nie mogłam rozczesać suchych kołtunów! Nigdy tak nie miałam a uprzedzam,że czeszę włosy przed snem... Używam tego produktu od:1miesiąc Ilość zużytych opakowań:1