Garnier Ultra Doux, [Naturalna Pielęgnacja], Szampon do wszystkich rodzajów włosów 'Aloes'

• 30 września 2016 o 23:46
    OK
    Kolejny fajny szampon od Garniera. Produkt dobrze oczyszcza włosy, nie podrażnia ich i nie obciąża. Ponadto ładnie pachnie, jest wydajny, ma wygodne opakowanie i jest tani. Lubię w nim też to, że dobrze się pieni i nie ma problemów z jego zmyciem. Polecam do codziennego użytku dla niewymagających włosów :)
    errola
    9 grudnia 2015 o 20:13
    beznadziejny
    Ojeju co to za okropny szampon jest. Dobrze, że się już skończył. Zastanawiałam się co nie tak z moimi włosami, bo układały się paskudnie, były brzydkie, ciągle jakby przetłuszczone, takie wiszące strąki, a to to to spowodowało. Już podejrzewałam odżywkę. Zapach, no cóż mi się nie kojarzył z aloesem, raczej z pokrzywą i był raczej brzydki. Konsystencja typowa, lejąca, nie była zbytnio gęsta. Dosyć dużo się go wylewało ( i dobrze). Odradzam zakup. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno, 250 ml
  • 3 września 2013 o 9:21
    masakra
    Jedynym jego + jest wydajność i zapach, ale to co wyprawia z włosami a przynajmniej moimi to po prostu katastrofa ! :( po umyciu moje włosy były tak sztywne, że można było je łamać na pół w rękach ;( odradzam ! Używam tego produktu od: 07.2012 Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 25 maja 2013 o 15:33
    szampon + odżywka = rewelacja
    Jestem zachwycona działaniem tego produktu. Od szamponu nie wymagam wiele - ma umyć ale i nie uczulić, nie spowodować łupieżu no i nie poplątać na "amen" włosów. Dzięki Aloe Vera moje włosy są czyste, błyszczące i puszyste a w połączeniu z odżywką po prostu piękne. Cena fajna, kupiłam dużą butlę za 7,99. Wydajność OK, konsystencja też. Myślę, że duży wpływ ma nie tylko sam aloes ale i ekstrakt z ziarna owsa (Avena Sativa Kernel Extract), który zawiera saponiny (awenakozydy A i B oraz awenacynę), polifenole oraz tokoferol, czyli witaminę E. Za duży minus uważam DIMETHICONE, który jest na trzecim miejscu w składzie (dający efekt wygładzenia włosa). Niepotrzebnie oblepia włos co powoduje jego szybsze przetłuszczanie. Ogólnie rzecz ujmując - szampon jest fajny i będę do niego wracać :-). Załączam zdjęcie składu - podany przez zgłaszającego jest nieaktualny.
    pizmak
    25 maja 2013 o 15:16
    Tak to mój typ
    Lubię serie ultra douxów garniera. Jako ,że aloes cudownie działa na moje włosy i skórę to tym razem wybór padł na ten oto szampon. i co ? I jest genialny ! + Zapach cudowny... delikatny,ale taki pociągający świeży tajemniczy -boski + nawilża włosy +nie obciąża +dobrze się pieni +doskonale zmywa oleje +zapobiega puszeniu się + włosy sa mega miękkie i gładkie( żaden szampon do tej pory nie dawał takiego efektu ) + skład ok +cena + pojemność +wydajność minusów nie zauważyłam. Szczególnie polecam dla włosów średnioporowatych,skłonnych do kręcenia się mini loczków przy skórze głowy i przy dużym puszeniu od wilgotności. KUPIĘ PONOWNIE!