Under Twenty Anti!Acne Intense, Aktywny żel punktowy S.O.S.

• 1 maja 2020 o 19:28
    Under Twenty, Anti!Acne Intense
    Fajne opakowanie umożliwiające zaaplikowanie niedużej ilości żelu. Szybko likwiduje, goi krosty itp. Ma fajną konsystencję, miły zapach a na dodatek niską cenę.
    Zalety:
    • szybko likwiduje krosty
    Thalgo
    5 maja 2019 o 15:06
    Raczej nie działa
    Wygodna tubka ułatwiająca dozowanie żelu to jedna z niewielu zalet. Konsystencja w sam raz, żel może być stosowany również pod makijaż i szybko się wchłania, zapach nie jest agresywny. Jednak największą wada tego żelu jest brak efektu, nie zauważyłam żeby pryszcze szybciej się goiły, nie wygasza ich i skuteczność jest raczej wątpliwa , może szybciej odpadają strupki - lecz nie na tym docelowo mi zależało :) Ogólnie nie polecam, chociaż zapowiada się dobrze, to brak efektu zdecydowanie mnie zniechęcił.
    endzel
    11 października 2017 o 12:55
    dobrze wysusza
    Żel stosowalam kilka razy dziennie na wypryski. Bardzo dobrze wysusza niedoskonałości, wystarczy jedna mała kropla produktu. Żel jest bardzo wydajny + działanie + wydajność
  • 28 sierpnia 2013 o 20:11
    Raczej nie
    Plusem jest to, że produkt przyspiesza gojenie. Jednakże jest wiele równie dobrze przyśpieszających gojenie produktów za niższą cenę... Podkreślam żel przyspiesza GOJENIE, ale nie wysusza (więc musze pozbywać się niedoskonałości mechanicznie). Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pól pierwszego
    Avienne
    25 lipca 2013 o 21:42
    Świetny.
    Często wyskakują mi na twarzy jakieś krosty, pryszcze, tego typu sprawy. Żel stosuję wtedy rano i wieczorem, zwykle po tych dwóch użyciach działa. Nie mam zarzutów, jest też wydajny (albo ja oszczędna :P ), bo mam jedno opakowanie już rok, właśnie się kończy i muszę się niedługo wybrać po nowe. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: Jedno prawie zużyte