Lierac Micro-Abrasion, Creme Lissante Stimulante Visage Preparat do mikrodermabrazji

• 9 maja 2015 o 12:12
    Najlepszy jaki miałam
    Od razu po zastosowaniu widać efekty - u mnie podwójne - skora jest czerwona, ale zaraz dochodzi do siebie i jest bardzo gładka i sprężysta . Mam problemy z naczynkami a peeling nie powoduje powstania nowych. Rzadka konsystencja wg mnie jest idealna - nie ma mowy o pozostawieniu tłustego filmu. Widzę efekty regularnego stosowania. Zmniejszyły mi sie drobne zmarszczki i efekty duszenia zaskórników i pryszczy. Skóra po peelingu ,,pije" kremy. Działa rewelacyjnie ! Obecnie występuje w innym opakowaniu.
    Moll87
    22 września 2014 o 15:20
    Cudowna polerka
    Mam cerę mieszaną ze skłonnością do przesuszeń, rozszerzonych porów i podrażnień. Długi czas nie stosowałam peelingów mechanicznych, a jedynie enzymatyczne oraz kremy złuszczające. Skusiłam się na Micro-Abrasion Lieraca, kiedy koleżanka zachwalając ten produkt powiedziała o nim - "Musisz sama spróbować, ja Ci tego nie opowiem" ;) Peeling ma postać dość rzadkiego kremu z bardzo drobniutkimi drobinkami o silnej koncentracji. Wydaje mi się, że konsystencja jest dobrą wypadkową - na tyle rzadka, żeby peeling dobrze się rozprowadzał i na tyle skoncentrowana, żeby zapewnić dobrą wydajność i działanie. Ilość dwóch ziaren grochu wystarcza mi na "wypolerowanie" całej twarzy i szyi. Aplikacja jest przyjemna. Drobinki są maleńkie, ostre, ale nie drażniące. Nie ma uczucia szczypania, pieczenia, szorowania nawet przy pełnym 2minutowym masażu. Choć posiadaczkom cer wrażliwych radziłabym jednak ten czas zmniejszyć. Po zmyciu preparatu skóra jest genialnie (!) wygładzona i oczyszczona, a przy tym nie jest ściągnięta ani wysuszona. Powiedzieć, że peeling nawilża to zbyt dużo, ale zawartość substancji nawilżających sprawia, że cera jest oczyszczona a nie wyjałowiona. Już po pierwszym zastosowaniu widać znaczne wygładzenie cery. Wyraźnie odczuwalne jest także zintensyfikowanie działania preparatów pielęgnacyjnych nakładanych po peelingu. Przy regularnym stosowaniu efekt się pogłębia :) Myślę, że tylko na tym może polegać działanie przeciwzmarszczkowe tegoż preparatu. Produkt godny polecenia pod każdym względem! Jedyne zastrzeżenie - cena. Zamierzam spróbować jeszcze osławionego tutaj peelingu szafirowego Yoskine. Okaże się na ile jakość idzie w parze z ceną. Używam tego produktu od: 4 tygodni - 1-2razy w tyg Ilość zużytych opakowań: 1 op. w trakcie
  • 22 maja 2014 o 9:18
    dobry ale nie kwc
    peeling dobrze ściera skórę raz w tygodniu, bez podrażnień .Gruboziarnisty,dobrze się rozsmarowuję . Skóra po nim jest gładka .Polecam Cena trochę odstrasza ,to jest mój pierwszy peeling więc nie mam porównania. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 2 marca 2013 o 10:25
    najlepszy!
    Poleciła mi go kobitka w SuperPharm..szukałam innego kremu peelingującego Lieraca, niestety nie było. Pani zaproponowała "w zamian" właśnie ten...i nie żałuję, że dałam się namówić, bo od tamtego momentu jesteśmy nierozłączni:) Peeling idealnie, nie za mocno-nie za słabo, zluszcza, regularnie stosowany(ja używam srednio co 2-3 dni)pięknie wygładza buziaka, zmiękcza skórę, a przede wszystkim dobrze nawilża. Dla mnie brak minusów, peeling nie jest agresywny, ale może dlatego, że twarz mam odporna na ścieranie jak podeszwa dobrego trzewika;)dlatego z efektów jestem zadowolona i na bank się z nim nie rozstanę już nigdy:) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 i zaczęte drugie:)
    AnnBlus
    14 stycznia 2013 o 13:09
    Są lepsze i tańsze
    Peeling jest średni. Działa średnio, ciężko go zmyć, jest rzadki. Nie zachwyca, zwłaszcza za tę cenę. O wiele lepszy i tańszy jest peeling szafirowy Yoskine, o którym ktoś już pisał poniżej. Do zakupu dostałam po kilka próbek 6 różnych produktów tej firmy - kremów, maseczek, serum itp. i niestety stwierdzam, że żaden nie jest wart swojej ceny. Z tej firmy już raczej nic nie kupię. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno