Alfaparf Nutri Seduction, Wearable Treatment Kuracja bez spłukiwania do włosów suchych

karozem
    29 sierpnia 2014 o 15:22
    słabizna
    Zaczne od tego że mam włosy blond farbowane suche ale już nie mają zniszczonej struktury gdyż przestałam farbować. Bardzo nie lubie tej odżywki pomimo tego że probowałam ją zużyc na rozne sposoby ale nie da rady. plusy: -duża pojemnosc opakowania 200ml - bardzo ładny zapach który utrzymuje sie na wlosach minusy: - nie zauwalalam zeby wplynela na odzywienie albo nawilzenie wlosow - nie ulatwia rozczesywania włosow Podsumowujac produkt nie robi nic oprocz nadania zapachu włosom. Nie polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: męcze pierwsze....
    alinab
    4 maja 2011 o 20:53
    nie wystarcza mi
    Muszę potwierdzić to, co już napisała przedmówczyni. Kupiłam ją skuszona tym, ze jest przeznaczona do suchych włosów i bez spłukiwania no i wcześniejsze przygody z Alfaparfem były niezapomniane :-) Też dałam za nią więcej, bo około 1/2 roku temu kosztowała w sklepie fryzjerskim 65 zł. Niestety nie spełnia warunków dla odżywki do włosów suchych, takich jakie mam. Ma wydawałoby się treściwą konsystencję, gęsta w dotyku, a po nałożeniu za słabo nawilża, nie nabłyszcza, słabo pomaga w rozczesywaniu. Gdy nałożę jej większą ilość, skleja mi włosy, obciąża. Plusem jest ładny zapach i wydajność. Używam tego produktu od: 1/2 roku Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
    Ninlil
    6 lipca 2010 o 14:02
    nie spełnia swojej roli
    Moje włosy po umyciu szamponem to jeden wielki kołtun. Od dawna szukam odżywki, która pozwoliłaby mi na rozczesanie świeżo umytych włosów.I nic. Odzywka jest droga ( zapłaciłam za nią więcej niż sugeruje opis), i po jej zastosowaniu uważam, że większa część tej ceny to opłata za markę. Odżywka ma konsystencję lekką i przyjemną- balsam natychmiast wnika we włosy, ładnie pachnie,jednak nic a nic nie ułatwia ich rozczesywania.Być może na włosy mniej przesuszone niż moje zadziała, jednak mi nie pomogła. Należy też nakładać ją oszczędnie- w nadmiernej ilości może przeciążać. Po wysuszeniu włosy były bardzo mięciutkie i pięknie pachniały, jednak taki efekt można osiągnąć sięgając po tańsze produkty innych marek.Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:niecałe jedno