AA Ciało Wrażliwe, Głębia Oceanu, Nawilżający balsam do ciała z ekstraktem z alg z wód Antarktyki

• 18 listopada 2016 o 18:16
    Głębia Oceanu.
    Bardzo lubię balsamy AA, ale zawsze o tym zapominam. Czasami sobie przypomnę i będąc w sklepie wrzucę któryś do koszyka. Balsam jest raczej lekki ale bardzo dobrze nawilża i dość szybko się wchłania. Nie klei cię. Pachnie przyjemnie, minerałami, morzem, skałą, wodą. Taki typowo oceaniczny zapach. Niebieski. Ja lubię. Jestem zadowolona z konsystencji i działania. Jedyne co mi przeszkadza to opakowanie. Plastik jest za twardy.
  • 30 lipca 2015 o 20:15
    Najlepszy balsam
    Przez dłuższy czas nie używałam balsamów, tylko masła, mleczka, oliwki i olejki. Ten dostałam w prezencie i pozytywnie mnie zaskoczył. W kwestii działania bije na głowę wiele maseł. + naprawdę świetnie nawilża + dobra konsystencja + cena jest ok + dobrze się rozprowadza na skórze + opakowanie + miałam wrażenie jakby chłodzenia, miłe uczucie -/+ zapach jest dość męski, mi nie przeszkadzał, na początku nawet mi się trochę podobał, potem mi spowszechniał, nie zachwycał Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 marca 2015 o 20:17
    Świetny efekt ciepło-zimno
    Balsam kupiłam ze względu na to,że jest do skóry wrażliwej,a ja potrzebowałam czegoś o małej pojemności na wyjazd,co pomogłoby na wypadek poparzeń. Produkt jak najbardziej się sprawdził,ale potem jakoś poszedł w kąt, nawet nie wiem czemu (może ze względu na zapach?) . Ostatnio do niego wróciłam i jestem bardzo zadowolona +dostępność +szybko się wchłania +łagodzi poparzenia +uelastycznia +chłodzi poparzone miejsca +rozgrzewa od środka, gdy już się wchłonie +konsystencja +świetnie nawilża +łatwo się rozsmarowuje +wydajność +/- zapach- nie mogę powiedzieć,że jest brzydki,ale szału nie ma -cena -produkt trudno się wydobywa -opakowanie Używam tego produktu od: lipiec 2014 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    insomne
    27 października 2013 o 16:50
    Nie dla mnie
    Balsam kupiłam w maju, był w promocji w Rossmannie, a ja potrzebowałam czegoś "na już". Zachęcona faktem, że jest on przeznaczony do skóry wrażliwej, wzięłam go bez wahania. Niestety nie przypadł mi do gustu. Po pierwsze, strasznie się klei, po drugie nie nawilża, a po trzecie brzydko pachnie (choć to już kwestia gustu). Ciężko znaleźć mi jakieś jego zalety, choć nie ulega wątpliwości, że na rynku są jeszcze gorsze produkty. Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
    aniyam
    14 października 2013 o 17:33
    niestety jestem na nie
    Kupiłam ten produkt przypadkowo, oczywiście pod wpływem chwili, ot, taki kaprys. Początkowo nawet byłam z niego zadowolona, ale to była chwila. Z upływem czasu używanie tego produkty stało się męczące i niezbyt miłe Plusy: -dostępność -wydajność ( wystarczy niewielka ilość na wysmarowanie całego ciała ) -cena ( w promocji ok. 10 zł ) -ładne, w miarę praktyczne opakowanie -nie podrażnia ( nawet po depilacji ) -nie uczula Minusy: -bardzo długo się wchłania -nie wchłania się do końca, pozostawia dziwny film na skórze, nawet jak się posmaruje na noc to rano nadal jest dziwna warstwa na skórze -ma okropny zapach, który strasznie śmierdzi i męczy -nie nawilża na długo, jest to tylko chwilowe -nie zauważyłam w sumie żadnego działania na skórę podchodziłam do niego kilkanaście razy, za każdym razem odpychał mnie zapach. Niestety po zużyciu 3/4 butelki balsam wyrzuciłam czego nienawidzę robić. Nie lubię marnować kosmetyków. Niestety nie potrzebowałam śmierdzącego balsamu, który nic nie robi. Nie zniechęca mnie to jednak do innych kosmetyków tej marki. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 opakowania reszta wylądowała w koszu