Bourjois Elastic Mascara (Tusz wydłużający)

• 11 listopada 2014 o 19:25
    szału nie ma...
    - szczoteczka nie rozdziela - rzęsy są po aplikacji sklejone i sztywne - wolno schnie - na początku miałam problem z aplikacją, ale z czasem szło coraz łatwiej - nie zauważyłam żadnego wydłużenia i pogrubienia + ładne opakowanie + fajna szczoteczka + tusz nie kruszy się w trakcie dnia Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 11 maja 2014 o 22:46
    Zwyczajny tusz , bez szaleństw
    Według mnie jest to zwyczajny tusz , który nie daje spektakularnych efektów. Nie zauważyłam aby moje rzęsy były super długie i super gęste. Spełnia tylko normalne funkcje tuszu. Osobiście go nie polecam Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: w trakcie
    askaber
    9 kwietnia 2013 o 15:59
    Godny uwagi
    Tusz ten jest swietny ALE w duecie - ja uzywam go jako top coat na L\\\'oreal Telescopic Carbon Black - uzyty w ten sposob daje rzesom zauwazalna dlugosc i objetosc, pieknie rozczesuje, marzenie... uzyty sam - jak u mnie - troche sie slizga na rzesach i niestety nie wyglada tak dobrze.
  • 12 grudnia 2012 o 13:56
    genialny
    Uwielbiam ten tusz! Mam długie rzęsy, choć jasne i bez tuszu niewidoczne. Po zastosowaniu elastic moje oczy są wyraźne ;), rzęsy baaardzo długie i samopoczucie wspaniałe. Ubolewam, że go wycofują, chociaż można go jeszcze dorwać. Wybaczam złe opinie, bo na początku też uważałam, że to smoła. Ale trzeba go okiełznać i po czasie stanie się ideałem. Inny z bourjois, choć nie tak wspaniały to liner. W między czasie zdradzałam go z innymi, ale zawsze wracam!
  • 18 lipca 2012 o 17:21
    Podsumowując. Maskara fajnie rozdziela rzęsy i absolutnie ich nie skleja, już jedna warstwa daje sup
    Kupiłam ten tusz przez przypadek- w promocji za 24,99. Ma super silikonową szczoteczkę która - w moim przypadku-maluje każdy włosek z osobna i daje efekt miliona rzęs :O Jeśli chodzi o wydłużanie, to producent obiecuje rzęsy wydłużone o 130%, natomiast w moim przypadku jest to jakieś 20- 30 %.