Joanna Z Apteczki Babuni, Szampon jajeczny

• 28 grudnia 2016 o 18:14
    nie przypadł mi do gustu
    + cena + słodki zapach + dobrze oczyszcza - strasznie rzadka konsystencja, zanim szampon przeniosę na włosy pół ląduje na wannie - niewydajny - plącze i wysusza włosy Szampon nie do końca się u mnie sprawdził, znam inne, które równie dobrze oczyszczają skórę głowy nie wpływając negatywnie na resztę włosów. Tutaj bez sporej ilości odżywki lub maski się nie obejdzie.
  • 23 listopada 2016 o 22:35
    Ale jaja.
    Kilka lat temu był na ten szampon straszliwy bum. Uległam i zakupiłam. Szampon dobrze się pieni i jest wydajny, ale: - skleja włosy w strąki - przetłuszcza je - fryzura prezentuje się nie świeżo - ma nieprzyjemny w mojej opinii zapach niedopieczonego biszkopta. Nie powrócę.
  • 23 listopada 2016 o 10:41
    Jeden z ulubieńców
    Regularnie myję nim włosy na zmianę z 2 innymi szamponami. Mycie włosów jednym szamponem (jaki by nie był) mi nie służy. Jest to genialny produkt za śmieszną cenę. Nawilża i odżywia włosy. Od razu nabierają blasku i gładkości. Łatwo się rozczesują. U mnie dodatkowo nie powoduje nasilenia łupieżu czego nie da się powiedzieć o co niektórych produktach. Ma przyjemny, łagodny zapach. Na pewno do niego wrócę. Polecam!
  • 30 września 2016 o 23:33
    Szampon jajeczny to szampon po który sięgam od czasu do czasu. Ma ładne opakowanie, kosztuje niewiele a jest niezwykle skuteczny. Dobrze oczyszcza włosy, pozostawiając je lekkie, świeże i delikatnie nawilżone. Dzięki niemu włosy dobrze się układają i wyglądają zdrowo. Nie mam do niego zastrzeżeń :)
  • 2 lutego 2016 o 10:36
    moc naturalnych składników
    Nie do końca wierzyłam pozytywnym recenzjom tego szamponu, ale naprawdę warto go wypróbować! Przede wszystkim jest bardzo delikatny, dobrze się pieni nawet przy niewielkiej ilości i łatwo spłukuje. Konsystencja jest dość rzadka, ale nie na tyle aby szampon przelewał się przez palce.Włosy są po nim gładkie, lśniące i wyglądają po prostu lepiej. Nie puszą się i nie elektryzują. Zapach szamponu jest bardzo przyjemny, nie drażniący. Cena za taką jakość wręcz śmieszna - 6,40 zł. Niestety, dostępność jest minusem - w mojej okolicy gdzie znajdują się sieciowe drogerie, znalazłam go tylko w małej prywatnej drogerii na zamówienie. Nie zauważyłam dotąd praktycznie żadnych minusów. Mimo codziennego stosowania, moje włosy jeszcze się nie przyzwyczaiły. Może czasami delikatnie plątać włosy ale nie przyczynia się do powstawania "kołtunów". Plus za dużo naturalnych składników. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie