Barbra Colour Alike, Nail Colour Lakier do paznokci

Calvin Klein CK IN2U Her woda toaletowa 50 ml dla kobiet

Isia13
    20 listopada 2017 o 10:02
    Świetna marka, świetne lakiery
    Lakiery od Color Alike to przede wszystkim najlepsze i najpiękniejsze na polskim rynku lakiery holograficzne. Posiadam 5 lakierów z tej firmy i każdym jestem zachwycona. Idealny wielowymiarowy efekt holo, idealna konsystencja poręczny pędzelek i trwałość.
    Zalety:
    • trwałość
    • efekt
    Wady:
    • cena ciut wysoka
  • 4 sierpnia 2017 o 3:26
    Piękna tęcza
    Kupiłam lakier CA w kolorze Thousand and one night po długich poszukiwaniach ciekawego lakieru holograficznego dostępnego na polskim rynku. Zakochałam sie w tym lakierze juz od pierwszego użycia, ponieważ efekt holo jest pięknie widoczny w słońcu, a w cieniu paznokcie maja cudowny, granatowy kolor. Plusy: +widoczny efekt holo +szybko schnie +trzyma sie niesamowicie długo, na moich paznokciach wytrzymał bez odprysków aż 12 dni (!!!) Minusy: -ciężko cokolwiek znaleźć. Gdybym miała koniecznie ponarzekać, to napisze, ze szkoda, ze jest mało holograficznych multichromów jak u zagranicznych marek, np. Fun, albo Starrily. Życzę naszej rodzimej marce, zeby wkrótce tez osiągnęła taki poziom.
    errola
    10 stycznia 2017 o 10:41
    Bardzo dobry
    Mam kolor 510 - piękny róż, który mi kojarzy się z krzewem różanym. Dosyć mocny kolor, ale nie ciemny. Jest dosyć mocno napigmentowany. Na paznokciach można jeszcze zobaczyć drobinki brokatu, złotego pyłu. Bardzo ładnie wygląda na paznokciach. Trwałość wynosi ok. 2 czasami 3 dni. Dwie warstwy wystarczają do pełnego pokrycia paznokci. Bardzo ładny kolor.
  • 22 lipca 2015 o 15:41
    najlepszy lakier ever!!:)
    uwielbiam lakiery tej firmy, kupuję je już od dłuższego czasu. bardzo dobrze się rozprowadzają, są świetnie napigmentowane i bardzo trwałe. do tego w ofercie znajdziemy wiele kolorów oraz wykończeń - ja jestem wielką fanką ich lakierów holograficznych. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: kilkanaście
    LillyS
    20 maja 2014 o 17:20
    Warte zakupu
    Ogólnie: jestem za, ale jak do tej pory najbardziej za lakierami holograficznymi tej marki. Po prostu te inne, które miałam (np. Fifa Rafa) bardzo mi śmierdziały. Ponadprzeciętnie. Ale lakiery te są warte uwagi i nie, nikt mi nie płaci za reklamę :) Przede wszystkim, jak często polskie marki oferują lakiery holo? I to dobrze kryjące (co do efektu holo, w różnych lakierach tej marki są różne, większe i mniejsze). Cenowo też OK, co do trwałości: nie najgorsza (ścierają się czubki, nie miewam odprysków). Polskie nazwy to taka ciekawostka (choć moim zdaniem te, które wybrano na nazwy wiosennych lakierów holograficznych są takie sobie, bywały ciekawsze, bardziej wesołe ;) ). I te niebanalne kolory! No nie mogę nie lubić Colour A. i czekam na jakieś piaski ;) Colour Alike powinno być dostępne w sklepach stacjonarnych zamiast lakierów innych marek, tu się powstrzymam od wymieniania, których ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: zero