Luksja Daily Scrub, Żel pod prysznic z peelingiem (różne rodzaje)

• 31 maja 2014 o 11:38
    Z peelingiem a jakby bez ;)
    Miałam wersję brzoskwinia-papaja, spośród dostępnych wersji ta podobała mi się najbardziej, zapach jest tu najlepiej odzwierciedlony, egzotyczny, odpowiednio słodki - typowo letni. Niestety w kąpieli gdzieś słabnie, a po niej w ogóle nie wyczuwam go na skórze. Nie liczyłam na duże właściwości peelingujące i, jak się okazało, słusznie. Drobinki zatopione w żelu nie ścierają zbyt mocno, zresztą jest ich za mało, aby miały działać w ten sposób. Nie są też zbyt mocno wyczuwalne podczas mycia. Jest to zdecydowanie dodatek do żelu, ot taki bajer. Żel dobrze się pieni, oczyszcza skórę. Nie podrażnia skóry, ale nieco ją wysusza - użycie po nim balsamu jak najbardziej wskazane. Butelka ma poręczny kształt, ładną szatę graficzną. Otwieranie jest bezproblemowe (także mokrą dłonią). Używam tego produktu od: używałam przez ok. miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 grudnia 2013 o 23:35
    Może być
    Ot, takie mydełko. Ofertę zapachową mają co prawda obłędną, testowałam wersję z żurawiną (tą bordową). Bardzo miło się tym myło, jednak co mam do zarzucenia- nie złuszczał naskórka, nie poprawiał stanu skóry na ramionach z powodu małej ilości peelingujących drobinek. No ale cóż, jest to scrub, nie peeling. Ogólnie na +, jak kiedyś przypadkiem w markecie wpadnie mi w ręce jakiś promocyjny egzemplarz za 5-6zł to pewnie kupię, jednak specjalnie po niego raczej się nie wybiorę. Używam tego produktu od: 3ch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 5 marca 2013 o 11:11
    świetny!
    Według mnie jest to najlepszy scrub do ciała jaki mogla kupić. Poszłam szybko do kiosku ruchu żeby własnie kupić sobie jakis żel i padło na niego. Ujął mnie przede wszystkim cudowny zapach brzoskwini i papai. Bardzo dobrze złuszcza naskórek nie podrażniając przy tym skory, nie powoduje reakcji alergicznych no i zapach na długo pozostaje na skórze i cała łazienka pachnie po jego użyciu :) Nie wysusza skory i jest miekka i delikatna w dotyku. Idealny na rozbudzenie rankiem :) Jesli jeszcze gdzies go znajde to napewno go kupie bo kosztował tylko ponad 5 zł :) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 19 lutego 2013 o 15:04
    żel jak żel
    Taki tam żel pod prysznic.... Kupiłam go, zachęcona przyjemnym zapachem. Miałam wersję z żurawiną. Pachniał ślicznie. Mył dobrze. Jedyne, co mogę mu zarzucić- absolutnie nie złuszczał naskórka, bo miał bardzo niewiele drobinek. Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    twzivg
    8 stycznia 2013 o 1:16
    Zapachem mnie oczaruj
    Mnie osobiście ani on przeszkadza, ani jakoś specjalnie ujmuje. W prezencie dostałam ten scrub o zapachu żurawiny i czarnej porzeczki. Jeśli nie oczekuje się od niego cudów to nawet zadowala. Przede wszystkim spodobał mi się zapach - świeży, rześki, utrzymujący się na skórze, choć nie przez długi czas. Nawet jak trochę poleży zapomniany przez jakiś czas to i tak nie straci na intensywności kiedy znowu po niego sięgniemy. Jeśli chodzi o wydajność jest średni. Używałam go dość oszczędnie, więc starczył mi na długo, ale gdybym miała sobie nie żałować to pewnie poszedłby w tydzień i to przy dobrych wiatrach. Peelingujące drobinki są w tak niewielkiej ilości, że trudno tu mówić o złuszczaniu naskórka. Chociaż może gdyby stosować go codziennie, to kto wie. Może coś by się tam działo. Ostrzę sobie ząbki na dwa pozostałe zapachy. Podsumowując nie polecam, ale sugeruję przystanąć przed półką, powąchać i zastanowić się. Jeśli w promocji - brać. Jeśli nie - zastanowić się raz jeszcze. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno