Sephora Mineral Loose Powder Foundation Podkład mineralny w pudrze

E-Glamour.pl
Elizabeth Arden White Tea woda toaletowa 50 ml dla kobiet

• 10 listopada 2014 o 17:04
    nie jest źle :)
    To jest mój pierwszy podkład mineralny sypany, także nie mam porównania do innych sypańców. Ogólnie mówiąc nie jest to zły podkład, miewałam gorsze, jednak do ideału dużo mu brakuje. Nie polecam go osobom z tłustą cerą, gdyż skóra w ciągu dnia zaczyna się coraz bardziej świecić, mimo to, będąc posiadaczką cery mieszanej, wolę mieć na twarzy lekki błysk, aniżeli płaski mat, jak to w przypadku podkładu mineralnego w kompakcie Bare Minerals. Podkład nie podkreśla zmarszczek i załamań skóry, jednakże zdarza mu się podkreślać suche skórki, co dla mnie nie jest zaskoczeniem, gdyż nie spotkałam się jeszcze z podkładem który by tego nie robił, po prostu regularnie trzeba peelingować twarz i tyle. Największą wadą tego podkładu jest jego widoczność na twarzy z bliska, widać że buzia pokryta jest pudrem. Mimo tak małej pojemności podkład jest bardzo wydajny, gdyż wystarczy niewielka ilość , aby ujednolicić koloryt skóry. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Je2bnik
    27 września 2013 o 23:15
    Nie umiem sie doczekac zeby do niego powrocic!
    To byl jedyny podklad mineralny z ktorego bylam tak naprawde w 100% zadowolona i chetnie kupie go ponownie jesli bede miala gdzies w poblizu sephore :) Uwielbialam go za wszystko.Niby malutkie opakowanie ale tak naprawde super wydajne :) Starczyl mi na ok rok a wcale go sobie nie zalowalam.Efekt jaki to cudo daje na buzce jest bajeczny.Nalozony sam swietnie kryje,ladnie wtapia sie w skore bez efektu pudrowatosci i podkreslenia suchych skorek;) Nie swieci sie na skorze nawet po wielu godzinach ani nie sciera ;) Nadaje sie takze jako puder wykonczeniowy i czesto wykanczalam tak kremy tonujace czy bb jesli chcialam troszke wiecej krycia.Nic mnie po nim nie zapchalo ani nie wysypalo a mam do tego tendencje przy tego typu specyfikach;) Kolor ktory mialam byl naprawde swietnie dobrany ani za jasny ani za ciemny.Z opakowaniem rowniez nie mialam zadnych problemow.Wysypywalam sobie nieco na denko i nabieralam pedzlem.Bardzo milo go wspominam i kupie nie raz!;) Używam tego produktu od: mialam go ok rok Ilość zużytych opakowań: jedno
    mimi91
    13 sierpnia 2013 o 18:56
    Mój niezbędny kosmetyk :)
    Nigdy nie byłam zwolenniczką podkładów w płynie, dlatego odkąd zaczęłam mieć problemy z cerą to szukałam pudrów. Na początku były to zwykłe pudry w kamieniu, za pomocą prób i błędów szukałam swojego koloru i firmy. Kiedyś uznałam, że trzeba będzie jednak zainwestować w dobry kosmetyk. Pani w Sephorze dobrała mi kolor (nr 26) i ten puder towarzyszy mi przez cały rok. + ładnie matuje + nie ma efektu maski + zgrywa się z kolorem cery (mam oliwkową) + jest lekki + nie zapycha + ma takie jakby siteczko, przez co łatwo się go aplikuje, nie wysypuje się z pudełeczka - wysoka cena, jak na tak małe opakowanie
    sylvik3
    9 lipca 2013 o 18:37
    przeciętny
    Mój pierwszy puder mineralny sypki. Trzeba uważać z nasypanie pudru na wieczko żeby nie przesadzić. Pokrywa niedoskonałości. Dla mnie zbyt mały wybór kolorów. Będę dalej poszukiwać idealnego pudru mineralnego sypkiego, który raczej będzie lekki i niezauważalny. Ten puder po kilku godzinach tworzy maskę na twarzy. Używam tego produktu od: 4 mies Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
  • 20 grudnia 2012 o 23:20
    W brzoskwiniowej odblaskowej masce
    Mam cerę mieszaną z tendencją do przetłuszczania się. Kupiłam ten puder zachęcona pozytywnymi recenzjami w sklepie, oczywiście się dałam nabrać. Plusy: + Dobrze kryje + Wyrównuje koloryt skóry Minusy: - Ma strasznie ciemne kolory. Mimo, że kupiłam najjaśniejszy, to i tak pod niektórymi światłami wyglądałam jak po wyjściu z solarium. - Tworzy efekt maski. - Podkreśla suche skórki. - Świeciłam się po nim już po trzech godzinach. - Cena to chyba jakiś żart w porównaniu do pojemności (za ponad 50 zł 3 g!!!). - Ściąga skórę