Avon Jet Femme Holiday 2010 EDT

• 2 marca 2015 o 20:19
    Ukochane z Avonu .
    Niestety już wycofane, udało mi się jeszcze 2 razy po wycofaniu kupić na allegro. Zapach bardzo ciekawy, lekko słodki a jednocześnie z nutami, które nadawały im wytwornego charakteru. Wiele osób podczas używania tej wody perfumowanej pytało, jaki zapach mam na sobie, bo jest niesamowity. Komplemety zdarzały się co chwilę, a to chyba o czymś świadczy - idealnie stapiały się z moją skórą. Żałuję, że już ich nie produkują. Czasem pojawią się na allegro ale w cenie 170 zł co jednak za być może już nigdzie niedostępne perfumy, ale nadal perfumy z Avonu to stanowczo za dużo. Używam tego produktu od: używałam ostanie z rok temu Ilość zużytych opakowań: 5
  • 20 stycznia 2015 o 17:40
    Bardzo ładny zapach
    Lekki, świeży zapach jak dla mnie cało roczny bo takie zapachy najbardziej lubię, ale dla kogoś kto woli na chłodniejsze dni słodsze, cięższe zapachy idealny na lato. Ja jestem bardzo zadowolona, pomimo tego, że trwałość nie jest zła ale nie najlepsza. Można je kupić w promocji w atrakcyjnej cenie. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka
  • 26 sierpnia 2014 o 14:55
    ciekawy
    Miałam je bardzo dawno temu. Obecnie w katalogu już nie występują. Po samym flakonie nigdy w życiu bym się nie domyśliła, że to Avon ,gdyż znacznie odbiega od stylistyki w jakiej lubuje się ta firma. Woda ta była na swój sposób ciekawa , coś w stylu klasycznego już Versense ale z dodatkiem wodnych akordów. Pozycja ta w perfumiarstwie nie do końca do mnie przemawia, ale wywołuje pozytywne skojarzenia- tu według mnie z Morzem Środziemnym i otaczającymi je krainami. Jeden z niewielu zapachów jakie pomimo długiego czasu dobrze pamiętam. Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 października 2013 o 21:30
    Polecam :)
    Jeden z moich ukochanych zapachów, luksusowy, elegancki, jednocześnie świeży i pełen nut piżmowych. Nie nadaje się raczej na upalny dzień, kojarzy mi się z wakacyjnymi imprezami czy randkami, a nie z wyjściem na miasto w dzień. Zapach bardzo długo się utrzymuje, ma piękną buteleczkę i bardzo ciekawy kolor mięty, który nie barwi ubrań. Już mała porcyjka, ledwie kilka lekkich psiknięć i pachnie się cały dzień. Niestety, przy przeprowadzce gdzieś mi się zapodział i nie mogę go znaleźć :( Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: byłam w połowie pierwszego
  • 5 czerwca 2013 o 15:05
    jeden z niewielu zapachowych ulubieńców od Avonu
    Zacznę od tego, że zapach ten mam od dwóch lat, jest to nadal ta sama, pierwsza buteleczka. W tym roku będzie jej trzeci sezon letni. Dlatego m.in. jest moim letnim ulubieńcem - zapach jest trwały, ma świetnie wyważone nuty zielone, morskie, drzewne i słodkie. Nie jest morskim odświeżaczem, ani ogórkowym ulotnym czymś. Nie są to też same kwiatki. Nie jest odtwórczy, jak większość letnich edycji, ani ulotny jak one. Świetny na poranek, kiedy zapowiada się upał, jak i na wieczorne wyjście. Może się nie podobać, bo ma w sobie - jak wspomniałam wyżej - nuty drzewne, dość silne. Osobiście uwielbiam takie zapachy, bo dodają kobiecie pazura, zwłaszcza latem, kiedy słodziaki wolę zostawić na chłodniejszą porę żeby nie zadusić siebie i otoczenia. Kiedy skończę buteleczkę, a podejrzewam, że w końcu mi się to uda, to kupię kolejną. O ile jeszcze będzie w ofercie, bo Avon ma to do siebie, że na prawdę ciekawe zapachy niestety wycofuje. Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: jedno