Wella Wellaflex, Stylizacja i Odnowa, Mleczko do włosów

• 26 stycznia 2014 o 23:57
    zapraszam do mojej kosmetyczki:)
    Gdy odpakowałam paczkę i zobaczyłam ten nie pozorny produkt zastanawiała się co to i po co mi to? Postanowiłam więc poeksperymentować. I po ponad miesiącu stosowania jestem jak najbardziej na tak. I z pewnością to mleczko zagości u mnie na dłużej. Stosuję je głównie do utrwalenia przed wykręceniem grzywki. I spisuje się bardzo dobrze. MOje włosy sa grube i mało podatne na wszelkie prostowanie i kręcenie. to mleczko jednak utrwala loki na dobre kilka godzin. Jestem Zadowolona, nie spodziwałam się, aż takich efektów. Do tego dochodzi ładny zapach i łatka apliakcja. Jedyne do czego można się przyczepić to wydajność, Jakoś tak szybko mi go ubywa. Mimo wszystko zamiesza ze mną na dłużej. Dzięki niemu włosy mniej się puszą, a nawet większa ilość nie sprawia, że szybciej się przetłuszczają. Poleca, polecam, polecam, Używam tego produktu od: grudzień 2013 Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 25 stycznia 2014 o 23:26
    średni
    plusy produktu: *nie skleja włosów *zapach *fajna buteleczka minusy produktu: *włosy się puszą *wyglądają na przesuszone Przez kilka użyć byłam z niego zadowolona, jednak później sprawdził, że moje włosy stały się "sianowate". Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    kaate93
    25 stycznia 2014 o 13:10
    średniak
    + nie skleja włosów + ma ładny zapach + pomaga w ułożeniu fryzury, włosy łatwiej się prostuje - nie utrwala - nie poprawia wyglądu włosów, a ty bardziej ich nie odnawia jak wskazuje nazwa - cena trochę wysoka Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 24 stycznia 2014 o 16:00
    Nie spodziewałam się!
    Drogie Panie, czy wyobrażacie sobie życie, w którym ani razu nie miało się loków? Kiedy spanie w wałkach, katorga i męczarnia z lokówkami, sprejami, żelami, piankami, kremami nic nie dawała? Życie bez nadziei na wyczarowanie takiej fryzury? Otóż jest nadzieja i to dzięki temu niepozornemu produktowi, który na pewno mijacie tyle razy na półce w sklepie. Mleczko, które oprócz sklejania rozdwojonych końcówek, zapobiega puszeniu włosów po wysuszeniu na dużej płaskiej szczotce oraz pozwala na uzyskanie loków (wałkami, na ciepło, na zimno i przy pomocy lokówki) na tak beznadziejnie prostych włosach jak moje. Polecam!
  • 23 stycznia 2014 o 9:45
    liczyłam na lepszy efekt
    Mleczko w spraju powinno zgodnie z opisem ułatwić stylizację oraz utrwalić fryzurę... Niestety mleczko Wella nie było wstanie utrawić moich włosów, po rozpyleniu produktu włosy napuszyły się, a o stylizacji mogłam zapomnieć. Miałam nadzieję, że produkt okaże się lepszy.. Jedynie ładnie pachnie, ale to za mało na większą ilość gwiazdek w recenzji. Używam tego produktu od: od około miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego