Masażery do skóry głowy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 20 kwietnia 2025 o 19:13
    jest ok
    Poleciła mi go fryzjerka i nie ukrywam, że jest to bardzo dobry produkt! Super masuje skórę głowy i poprawia krążenie krwi i ukrwienie skóry. Kupiłem w drogerii internetowej.Polecam
  • 21 stycznia 2024 o 12:54
    Namiastka spa
    Super masaż głowy, jak w spa. Szczotka jest delikatna ale zrobi taki masaż jaki lubisz. To namiastka przyjemności w twoim domu, za każdym razem to dla mnie odnowa a do tego zauważyłam, że im częściej masuję skórę głowy to tym lepiej rosną mi włosy. Libię jej ergonomiczny kształt i wypustki.
    Zalety:
    • fajna namiatka przyjemności prosto ze spa
    Drogeria Natura
  • 12 grudnia 2023 o 18:41
    Byłam sceptycznie nastawiona a jednak
    Byłam co do takich produktów sceptycznie nastawiona , bo myślałam że co taka szczotka t zadziała . Ale jak zaczęłam używać tej , moje włosy jakby odżyły . Przede wszystkim jest dobra z wszelkiego rodzaju wcierkiami - pobudza włosy i to hit są nowe baby Hair! I to ile ! Masaż samą szczotką bez niczego również jest bardzo odprężający .
    Zalety:
    • Efekt pobudzenia włosów
    • Przyjemny jako masaż odprężający
    • Wygląd
    Wady:
    • Dostępność
  • 7 listopada 2023 o 11:54
    Taki masażer to zdecydowanie must have każdej włosomianiaczki (i nie tylko ;)
    Masażer zakupiłam w drogerii internetowej, ponieważ znalazł się wówczas na promocji, a dodatkowo potrzebowałam tylko kilku złotych, aby uzyskać darmową dostawę, więc znalazł swoje miejsce w moim koszyku zakupowym. Cena, którą zapłaciłam za niego, wynosiła około 15 zł. Moje doświadczenie z tym produktem rozpoczęło się rok temu, kiedy właśnie zaczynałam moją przygodę z pielęgnacją włosów, stając się prawdziwą pasjonatką dbania o ich zdrowie. Masażer szybko stał się nieodłącznym elementem mojej kolekcji kosmetyków do pielęgnacji włosów. Przede wszystkim muszę podkreślić, że ten produkt spełnił moje oczekiwania w stu procentach. Jest niesamowicie stabilny, a po roku regularnego użytkowania, igiełki nadal są w doskonałym stanie, nie wyginają się, co świadczy o jego trwałości. Uwielbiam wykorzystywać ten masażer do wcierania różnych preparatów, takich jak wcierki, wodę rozmarynową, lotiony stymulujące porost włosów, i praktycznie wszystko, co ma pozytywny wpływ na zdrowie skóry głowy i włosów. To narzędzie doskonale ułatwia aplikację produktów na skórę głowy, co jest niezwykle ważne, szczególnie gdy dba się o gęste włosy. Niezależnie od gęstości moich włosów, masażer nie plącze ich, co jest ogromnym atutem, a równocześnie skutecznie i delikatnie przekłada się przez nie na skórę głowy, tworząc przyjemny masaż. Po regularnym stosowaniu tego narzędzia, moja skóra głowy jest wyraźnie pobudzona, co przekłada się na przyspieszony wzrost włosów, co było moim głównym celem. W związku z tym, z czystym sumieniem polecam ten masażer każdemu, kto dba o zdrowie swoich włosów i skóry głowy. To naprawdę skuteczne narzędzie, które może zrewolucjonizować Twoją rutynę pielęgnacyjną.
    Zalety:
    • Stabilność - masażer jest niesamowicie stabilny, co oznacza, że nie łamie się ani nie ulega uszkodzeniom nawet po długotrwałym użytkowaniu.
    • Uniwersalność - masażer doskonale sprawdza się do wcierania różnych preparatów do pielęgnacji włosów, takich jak wcierki, woda rozmarynowa, lotiony stymulujące porost włosów oraz inne produkty.
    • Łatwość aplikacji - narzędzie ułatwia aplikację produktów na skórę głowy, co jest szczególnie ważne przy gęstych włosach.
    • Pobudzenie skóry głowy - po regularnym stosowaniu masażera skóra głowy jest widocznie pobudzona, co przyczynia się do przyspieszonego wzrostu włosów.
    • Skuteczność - to narzędzie jest niezwykle skuteczne w pielęgnowaniu zdrowia włosów i skóry głowy, co sprawia, że jest doskonałym dodatkiem do rutyny pielęgnacyjnej.
  • 28 września 2023 o 23:09
    Odkąd świadomie dbam o włosy oraz o moją skórę głowy, staram się nie zapominać o tym, jak ważne jest regularne stosowanie różnego rodzaju wcierek oraz wykonywanie masażu skalpu. Nie tylko sprawia to, że włosy rosną mocniejsze i w lepszej kondycji, to dodatkowo pomaga to szybciej zapuścić zdrową i gęstą czuprynę. Zawsze staram się mieć w swojej kolekcji różnego rodzaju masażery do skóry głowy. Kiedyś stosowałam do masażu jedynie wcierki i swoje palce, jednak taki zabieg przy użyciu odpowiedniego narzędzia jest znacznie bardziej skuteczny. Tym razem wybrałam dla siebie propozycję od marki Ecocera, którą zakupiłam na stronie jednej z drogerii internetowych. Bardzo podoba mi się fakt, że kosmetyk dostępny jest w kilku różnych wersjach kolorystycznych. Ja posiadam tę w odcieniu przygaszonego różu. Dodatkowo na produkcie umieszczone zostało logo producenta. Kosmetyk ma dobrze wyprofilowaną rączkę, która ułatwia jego stosowanie, a także kilka grubych ząbków ułatwiających masaż. Cena regularna szczotki wynosi około trzydziestu pięciu złotych, co wcale nie jest aż tak mało, natomiast jest to kosmetyk, który absolutnie się nie niszczy, więc może nam starczyć na naprawdę wiele lat. Jest bardzo trwały i solidnie wykonany, łatwo także daje się go umyć. Dodatkowo ułatwia nam zrobienie sobie naprawdę przyjemnego masażu skóry głowy. Nie wyrywa włosów i nie plącze ich. Ważne jest także to, że nie rani naszego skalpu. Masażer/szczotka do skóry głowy od marki Ecocera zdecydowanie sprawdza się przy aplikowaniu wcierek. Jest bardzo pomocny i doskonale wykonany. Jak najbardziej warto jest mieć ją przy sobie, zwłaszcza, jeżeli chcemy zapuścić długie i gęste włosy.
    Zalety:
    • Design
    • Jakość wykonania
    • Przyjemność stosowania
    • Nie rani skóry głowy
    • Nie plącze i nie niszczy włosów
    • Ułatwia stosowanie wcierek
    Wady: