Rival de Loop Age Performance, Intensiv Straffendes Augenserum Intensywnie ujędrniające serum pod oczy

aSHa85
    3 kwietnia 2014 o 17:36
    tanie i dobre
    Serum może nie jest jakimś odkryciem Ameryki, ale za tą cenę to nie co za wiele wymagać. W trakcie jego stosowania (używałam zawsze po nim jeszcze krem pod oczy), moja skóra pod oczami (i kurze łapki) była wygładzona i elastyczna. Na plus zasługuje wygodne opakowanie z pompką, niestety małym minusem serum jest jego wodnista konsystencja. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 11 marca 2014 o 21:40
    Tani i do bani.
    PIERWSZE WRAŻENIE Kupiłam w Rossmannie w bardzo niskiej cenie chcąc przeciwdziałać pierwszym zmarszczkom i cieniom pod oczami. UŻYTKOWANIE Produkt ma postać małej szklanej buteleczki z pompką. Bardzo ciężko jest wydostać optymalnie małą ilość, przy jednym naciśnięciu pompki zwykle otrzymuje tyle produktu, że mogę sobie posmarować nie tylko skórę pod oczami, ale i na oczach, na twarzy, a może jeszcze i na wysmarowanie rąk starczy. Konsystencja jest bardzo wodnista, za bardzo. Ciężko zaaplikować produkt w konkretne miejsce, bo nie trzyma się powierzchni. Nie zauważyłam ani bardziej napiętej skóry, ani ujędrnionej, ani spłycenia zmarszczek, ani rozjaśnienia cieni. Jednym punktem rehabilitacyjnym tego serum jest jego banalnie niska cena. Jednak, jeśli produkt nic nie robi, to po co w ogóle go kupować? OPINIA KOŃCOWA Nie polecam, producent mija się z prawdą, serum nie spełnia obietnic. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1/2
  • 21 stycznia 2014 o 16:47
    dobre do masażu
    O intesywnym ujędrnianiu nie ma tu mowy, ale był doskonały do masażu delikatnej strefy wokół oczu. Wchłaniał się dobrze i całkowicie, ale nie od razu, więc tu mi bardzo przypasował. Jest delikatny, nie podrażniał. Nałożony na niego krem nie wałkował się - wszystko cacy. Opakowanie estetyczne, pompka trochę toporna, ale do opanowania. W tej cenie ogólnie w porządku. Kupiłabym go znowu, ale nie widuję go już od jakiegoś czasu w asortymencie Rossmanna. Przeżyję, ale troszkę szkoda. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe w ok. miesiąc
    nelijah
    25 lipca 2013 o 17:21
    Mogłoby być lepiej...
    Stosowałam rano i wieczorem. Serum przyjemnie nawilżało skórę, ale działania poprawiającego jędrność skóry nie zauważyłam. Spodziewałam się silniejszego działania, jak na serum. Bo z reguły tak powinno być. Mimo iż w opakowaniu było go nie wiele pod koniec zaczęłam go używać na szyję i dekolt, żeby się szybciej skończyło. Podsumowując działanie za słabe, spodziewałam się jednak czegoś więcej. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Buzia
    22 lipca 2013 o 15:07
    tani bubel
    Skusiałm się super promocją w Rossmanie na to serum. Ale jak się przekonuje często kupowanie w promocji jest bardzo kosztowne. Ten produkt nie robi nic, dla mnie to jakaś woda. Szkoda kasy i zachodu. Daję jedną gwiadkę za to ze nie wyrzadził mi zadnej krzywdy. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka