Rimmel Fix & Perfect Foundation Primer (Baza pod podkład)

mezyk
    26 stycznia 2015 o 12:36
    Nie nie nie!!!
    Niestety produkt tragiczny, jedyne co spowodował jak go nałożyłam na cerę to - uczucie pieczenia, nie wyrównuje cery nie wygładza! Tragedia jednym słowem , strata pieniędzy... Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
    Pazuzu
    30 stycznia 2013 o 20:06
    Słaba
    Zachciało mi się potestować coś trochę innego niż dotychczasowo używana przezroczysta baza silikonowa.No to sobie potestowałam:P Primer Rimmel\'a być może nada się komuś z suchą skórą,na mojej tłustej cerze nie spełnia swojej roli. -nie wygładza,pory są widoczne chyba nawet bardziej niż przed nałożeniem -nie przedłuża trwałości makijażu,wręcz przeciwnie -podkład na tej bazie (nauczona doświadczeniem,nigdy nie przesadzam z ilością) zachowuje się gorzej niż na skórze tylko nakremowanej: nie chce wysychać,włazi w pory,ciemnieje,znika jeszcze szybciej niż bez bazy,lepi się -baza powoooooli się wchłania -ogólnie nie odpowiada mi tu konsystencja kremu nawilżającego,jakbym chciała krem,to kupiłabym krem,a nie bazę:P w dodatku konsystencja ta wprowadza w błąd,bo baza wysusza skórę -bardzo mało wydajna,normalnie bazę 15ml mam jakieś 2 miesiące przy codziennym stosowaniu,czasem dłużej,ta po miesiącu już się kończy (i dobrze) Uważam,że ten produkt to bubel i wracam do przezroczystych baz silikonowych. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 7 lutego 2012 o 16:22
    po kilku opakowaniach jednak stwierdzam - nie warto
    Stosowałam już wiele baz do swojej cery (mieszanej ze skłonnością do wysuszania). Ta baza przez długi czas była moim numerem 1.. Posiadam odcień 002 - nie ma to większego znaczenia bo kolor jest biały który na skórze zmienia się w przeźroczysty. Konsystencja kremu bardzo mi odpowiada bo nie potrzebuje dodatkowego "nawilżacza" pod makijaż (szczególnie w zimie). Wszystkie suche skórki się natychmiast "chowają" a nawet szybciej regenerują. Baza bardzo dobrze się wchłania i ułatwia poślizg podkładowi a przy czym bardzo ładnie pachnie i łagodzi rumień na twarzy. To tyle zalet.. bo baza nie zachowuje się jak baza - nie niweluje widocznośći porów, nie matuje, nie przedłuża trwałości makijażu. Po prostu zamiast bazy mamy przyjemny krem nawilżający a to za mało. Może do nieskazitelnej cery się nada. W sumie to nie wiem dlaczego tak długo stosowałam ten kosmetyk.. podkreślał wszelkie niedoskonałości skóry. Każda inna baza jaką stosowałam sprawdzała się lepiej, wiec nie warto inwestować w "to coś" Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
    goha80
    22 października 2011 o 19:10
    kiepski
    Primer kupiłam po obejrzeniu wielu pozytywnych recenzji na you tubie. wydawał się ok ale nie miałam wcześniej wielu doświadczeń z bazami. jednak sama stwierdziłam że ten kosmetyk nic nie robi. nie przedłużał trwałości makijażu, nie robił z resztą nic co obiecuje producent. wysusza! szybko się go pozbyłam. teraz mam bazę AA intensive therapy i jest niebiańsko dobra, wygładza, nawilża i działa cuda z buzią. rimmel sio do kosza! Używam tego produktu od: kilka użyć Ilość zużytych opakowań: trochę pierwszego
  • 20 września 2011 o 10:26
    nie nie i jeszcze raz nie !!!
    Baza może i przedłuża trwałość makijażu i matowi skórę ,ale za tym strasznie wysusza ją . Jam mam suchą cerę po kilku użyciach skóra zaczęła mnie szczypać i zrobiła się sucha ,dla osób które mają wrażliwą i suchą cerę odradzała bym to bazę nie wiem jak u osób z tłustą cerą będzie się nadawała. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno