BeYu Eyeshadow Stick (Cień w kredce)

• 18 lutego 2011 o 20:51
    świetne
    mam 5 odcieni: biały, beżowy, brązowy, zielony i fioletowy. Szkoda, że kolorów jest mało do wyboru. cienie są wygodne, dość wydajne, dobrze się rozprowadzają, pod koniec dnia nieco bledną (używam ich bez bazy) są wygodne dla kogoś, kto tak jak ja lubi szybko się malować używając palców, nie używam innych cieni niż kremowe. I tu jest problem: podobno są wycofywane ze sprzedaży, tak jak stało się to z moimi poprzednimi faworytami w słoiczkach Oriflame. Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: pięć w ciągłym użyciu, poprzednio jeszcze dwa
    Laalka
    28 lipca 2010 o 20:00
    Super!
    Super, super, super! W zasadzie nie planowałam tego zakupu, bo cienie zwykle lądują na końcu listy zakupów. Opcja wykręcanej kredki, do szybkiego makijażu, nadaje się idealnie,a rano zależy mi na czasie. Ma kremową konsystencję, ale nie tłustą, więc nie ma uczucia lepkości, cień się nie odbija. Mam kolor 69, ciemny brąz, rano nakładam i rozmazuję przy linii rzęs i zewnętrznym kąciku, na całą powiekę pozwalam sobie wieczorami. W wersji lżejszej utrzymuje się 6-8h, na wyjścia zawsze wspomagam się bazą, więc trudno określić ile sam wytrzymuje. Z bazą jest nietknięty. Baaaardzo wydajny, stosuję ok. 9 miesięcy i na oko zostało 2/3. Zamierzam kupić jeszcze 2 inne kolory w najbliższym czasie. Szczerze polecam! Używam tego produktu od: 9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1