Biotherm Aquasource Skin Perfection, 24h Moisturizer High Definition Perfecting Care Krem nawilżający

Biotherm AQUAsource Skin Perfection Krem 50ml

• 2 września 2014 o 19:18
    Doskonały na lato, choć nie czuć nawilżenia
    Kremik dostałam w prezencie. Od razu zabrałam się do testowania. Doskonale nadaje się na upalne dni, kiedy skóra potrzebuje czegos lekkiego. Bardzo ciekawa konsystencja, na początku czuje się jakby lekką chropowatość podczas rozsmarowywania, która kojarzyła mi się z czymś w rodzaju przyjemnego masażu. Zapach świeży, przyjemny. Konsystencja lekko żelowa. Szybko się wchłania. Nie pozostawia tłutej warstwy na skórze. Skóra po zastosowaniu jest gładka, miękka. Doskonale nadaje się pod mikijaż, gdyż wyrównuje strukturę skóry. Nie zauważyłam jednak zmniejszenia porów czy spektakularnego efektu nawilżenia. Wieczorem jednak kładłam coś bardziej treściwego i wszystko było zrównoważone. Posiadaczki tłustych cer mogą być pozytywnie zaskoczone. Efekt ochłodzenia na skórze faktycznie wyczuwalny, co zdecydowanie podnosi komfort stosowania. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 4 sierpnia 2012 o 18:12
    nie dla 39 latek:(
    Drażnił mnie zapach..tak ma ten mój nochal..lancome tez mnie odrzucało..a jak ma mnie męczyc odruch krzywienia przy aplikacji to sie zmarszczek dorobie a nie tam nawilże:)Tyle zapach..Konsystencja fajna,szybko sie wchłania tu same plusy, ale to raczej lekki krem dla 20 tek:)Moja mieszana cera w str suchej,zadbana ,jak w opisie ..starsza ciut:)potrzebuje juz wiecej w składzie,dobroczynnych składnikow,wiecej w efekcie przy i po użyciu..Więcej tego powera a tu w tej wersji Biotherm mnie go zabrakło.. Używam tego produktu od: 3 mce temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    ef0ka
    25 kwietnia 2012 o 16:16
    Najlepszy!
    Zdecydowanie najlepszy krem nawilżający! + nie zawiera szkodliwej chemii + nie powoduje uczuleń i podrażnień + wyraźnie nawilża skórę + wygładza cerę i wyrównuje koloryt skóry (choć właściwie nie wiem jakim cudem) + pięknie pachnie + wydajny jak żaden inny +/- cena, ale jest tak bardzo wydajny, że spokojnie można go kupić zamiast 10 innych kremów Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    uzunia
    22 stycznia 2012 o 20:33
    Pierwsze wrażenie nie zawsze jest dobre.
    Początkowo zaczełąm go stosować po kwasach kiedy moja skóra potrzebowała intensywnego nawilzenia, wtedy wydał mi się troche taki dziwny w dotyku i w ogóle miałam mieszane uczucia. Schowałam go w szafce a po 2 m-cach wróciłam do niego. Jest naprawdę fajny, dale efekt takiej odświeżonej skóry. Idealnie sprawdza się np rano tkiedy krótko śpie wteby powiedziałabym,ze koi moją skórę. Absoluty hit pod makijaż do wszystkich przetłuszczajacych cię cer, szybko się wchłania, nie zostawia filmu. Myśle,że te cechy sprawjają że jeszcze do niego wróce, jakoś na powrót przekonałam się do marki i obecnie używam SKin Vivo. Używam tego produktu od: pażdziernki-listopad 2011 Ilość zużytych opakowań: słoniczek 15 ml
  • 13 grudnia 2011 o 11:29
    mat, mat, mat ....:)
    Super krem uwielbiam w nim wszystko: opakowanie ( szklane), zapach, konsystencję, kolor. Doskonale nawilża, wygładza i ujednolica cerę ... i to co dla mnie najważniejsze matuje jak żaden inny:) Szkoda, że już zaprzestano produkcji. Jego następca niestety nie działa już tak idealnie .