Kolastyna Q10 Alga, mleczko i tonik do demakijażu 3w1

mamz
    15 września 2004 o 18:24
    może być
    Jakoś nie przepadam za produktami typu 2 lub 3 w 1, ale czasem się skuszę. To mleczko jest całkiem w porządku, ale trochę się po nim lepi skóra i zapach nie przypadł mi do gustu. Z makijażem radzi sobie nawet dobrze, chociaż nie używam zbyt dużo tapety...Jest wydajne i ma wygodną butelkę.
    Gonia1
    19 lutego 2004 o 18:15
    Super!!!
    Mleczko doskonale zmywa makijaż, odświeża cerę, nie pozostawia na niej tłustej powłoki (ja pomimo mojej tłustej cery nie muszę stosować po nim toniku). Oprócz tego ma ładny zapach i milusią konsysyencję. Polecam!!! Ilość zużytych opakowań: 1
  • Jo
    Jo
    7 września 2003 o 13:50
    Ulubiony
    Na poczatku bylo tak: Sama nie wiem, zla nie robi.Dobry produkt ale nic nie nadzwyczajnego,z lenistwa go kupilam i dla leniwych polecam.Podoba mi sie w nim ze nie jest za bardzo tlusty.Uzywam tylko na noc do oczyszczania skory. 12.01.2004 Edytuje recenzje: Zaczelam uzywac tego mleczka rano jak zelu do mycia twarzy,na mokro..i wspaniale sie sprawdzil.Nie pozostawia tlustej powloki na skorze i twarz pozostaje przyjemnie odswiezona i promienna.Dodaje ze mam raczej sucha twarz,baaardzo wrazliwe oczka i nie lubie tlustych powlok na twarzy.Wieczorem uzywam normalnie z platkiem kosmetycznym. Warto sprobowac.Polecam goraco.
    Smok
    3 lipca 2003 o 9:53
    Nie dla mnie
    lubię mleczka 3w1, 2w1, dobre w podróży, dobre w domu, klasyczne mleczko jest dla mnie za tłuste i za gęste, tamte preparaty są lżejsze, łagodniejsze, nie obciążają cery, a przy tym dobrze zmywaja makijaż. Nie są lepkie. Ale tu rozczarowanie. Preparat Kolastyny jet bliższy tradycyjnemu mleczku, gęsty, ale nie puszysty. To pierwszy minus. Drugi: potwornie podrażnił mi cerę, ale sama jestem winna, bo ma w składzie aloes, gapa nie zauważyła, a moje naczynka burakiem reaguja na aloes. No więc stoi w szafie. Jedyny plus to opakowanie. ...Uwaga wrażliwcy!
  • 2 lipca 2003 o 14:43
    owszem, niezły
    Uwielbiam mleczka 3w1, z lenistwa naturalnie ;) nie ma ich dużo na rynku, wiec sprawdzam po kolei. Mleczko Alga Q10 jest niezłe, ale bez wodotrysków ;) Przyzwoicie oczyszczało, mnie w oczy nie szczypało, nie uczuliło. Dość długo zmywa się makijaż, tusz do rzęs nawet nie wodoodporny schodzi z trudem. Ale poza tym nie mam sie do czego przyczepić - ale też mnie nie zachwyciło - prawdę mówiąc nie zapada w pamięć. Jest dobrym kosmetykiem - ale tylko dobrym. Powtarzać nie będę, chyba, że zabraknie innych.Aha - koenzym Q10 jest w składzie na ostatnim miejscu, nawet po zapachu - więc tak bardziej dla ozdoby ;)Ilość zużytych opakowań: jedno