Oriflame Beauty, Nail Shield Ochronna emalia do paznokci

Ulixx
    1 sierpnia 2014 o 19:46
    Bardzo dobra
    Po pierwsze muszę powiedzieć, że żałuję, że zamówiłam ją dopiero teraz. Bo na pierwszy rzut oka - zwykła odżywka - okazała się jednym z lepszych preparatów, które używałam. -kolor kolor kolor! śliczny, lekko beżowy, średnio-kryjący. Dwie warstwy na dłoniach i wygląda jak najładniejszy french. -bardzo trwały! myje garnki, piorę ręcznie, myję włosy i ciało i lakier wytrzymał prawie 5 dni w nienagannym stanie -wygladza płytkę, idealny jako baza. Lakier trzymał mi się na nim prawie tydzień, a myślałam że to nieosiagalne. -wypróbowałam także na stopach - miało być jako baza ale jak zobaczyłam jaki sliczny efekt daje to dołożyłam 2 warstwę i ciesze się schludnym wyglądem i ładnym połyskiem paznokci u stóp -uwielbiam takie odżywki jak ta - które mają delikatny kolor, które ślicznie się błyszczą i ładnie chronią paznokieć, takie 3 w 1 Chętnie do niej wracam. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    darka21
    6 stycznia 2014 o 21:39
    okropieństwo
    Strasznie zniszczył mi paznokcie! Bardzo odradzam :( Zawsze miałam ładne i zdrowe paznokcie.. pare użyć tego świństwa i wyglądają fatalnie, nawet mój chłopak, który raczej nie zwraca uwagi na takie rzeczy, zauważył pogorszenie się stanu moich paznokci. Bardzo żałuję tego zakupu.
  • 9 kwietnia 2012 o 7:46
    tragedia, zniszczył mi paznokcie:(
    Dramat. Moje odbudowane paznokcie zniszczył po 3 użyciach. Przede wszystkim odpryskuje już pierwszego dnia, łuszczy się i odchodzi płatami, po drugie po 3 użyciach moje paznokcie są suche, połamane i rozdwojone. Nic dobrego nie mogę powiedzieć o tej "odżywce". Byłam zadowolona z utwardzacza z tej serii, to coś to niestety totalny niewypał. Nie polecam. Używam tego produktu od: m-c Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 sierpnia 2010 o 0:23
    Super produkt!
    Przede wszystkim swietna baza! Doskonaly kosmetyk Oriflame.Baza super dlugo trzyma lakier i chroni przed przebarwieniami po ciemnych lakierach.Rewelka! Używam tego produktu od:1 roku Ilość zużytych opakowań:4