Ados Lakier do paznokci

• 11 stycznia 2013 o 14:25
    Tragedia Posejdona
    Nie rozumiem nad czym są te zachwyty? Już lepiej pomalowac paznokcie farbą plakatową niż tym badziewiem. Lakier dostałam na Mikołajki, kolor ciemny niebieski, tragedia! Zostawiał niesamowite smugi, jeżeli wyjechałam za paznokieć nie dało się tego usunąć nawet po zmywaczu był palce lekko niebieskawy. Lakier przebarwiał płytkę paznokcia. Stwierdziłam może to przez kolor więc po jakimś czasie kupiłam jasny róż, i było to samo, najgorsze właśnie jak wyjechałam poza płytkę paznokcia. Dla mnie tragedia! Omijam tą firmę szerokim łukiem. Używam tego produktu od: od 2004 Ilość zużytych opakowań: dwa moje lakiery, oraz "próbowałam" używać innych odcieni, u koeżanek itp- tragedia.
  • 16 lipca 2012 o 20:21
    Bardzo dobry
    Jeden z moich ulubionych , mam odcień 565 , jest to mocny róż , nakładam dwie warstwy i mam kolor taki jka w buteleczce . Trzyma się z 4-5 dni u mnie . Sechnie dość szybko , pędzelek jest świetny , wszystko dokładnie pokrywa , nie niszczy się szybko . Idealny lakier :D Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 20 maja 2012 o 20:32
    świetne lakiery!
    Mój pierwszy lakier z tej firmy dostałam rok temu na urodziny(niebieski).Strrrasznie przypadł mi do gustu! +trzyma się dysyć długo,bo ok.4 dni +niska cena +nie robi smug +fajna gama kolorów +dobry pędzelek minusów nie znalazłam Potem kupiłam jeszcze czerwony i żółty. Na tym się nie skończy moja przygoda z firmą ados :)
  • 8 sierpnia 2011 o 21:42
    Szał :)
    Lakiery ados odkryłam w tym roku w drogerii Wispol za kosmiczną cenę 3zł :D. Co prawda w ofercie za dużego wyboru nie było ale mam w tej chwili kilka (nr 556, 543, 558 i 550) i jestem z nich bardzo zadowolona. Czerwony z drobinkami (556) jest idealny na stopy (i o dziwo trzyma się ponad tydzień bez odprysków) uwielbiam go \\n \\nPlusy: \\n- pigmentacja (2 warsty kryją w 100%) \\n- mają cudny połysk \\n- dobrze sie trzymają (3-4 dni dłużej nie noszę lakieru) \\n- małe opakowanie, istnieje spora szansa że zużyjemy go zanim zgęstniej \\n- niska cena \\n \\nMinusy_ \\n- chyba brak :)
  • 26 lipca 2011 o 21:46
    Niestety słaby...
    Lakiery do paznokci z firmy Ados są strasznie nietrwałe i szybko odpryskują ... kolor trzyma się góra półtora dnia , albo i nie to. Już po jednym dniu odpryskują ku górze. Plusem tego lakieru jest to, że mają dużą gamę ładnych kolorów do wyboru ( dlatego za to dałam 2 gwiazdki) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 w trakcie