Eveline Cosmetics Self Tan, Samoopalacz do twarzy, szyi i dekoltu

Alia01
    30 marca 2018 o 17:30
    Jest ok
    Subtelna opalenizna po jednym zastosowaniu. Jednak samoopalacz jest rzadki i zawsze za dużo się wylewa. Fajnie, że nie pozostawia irytującego zapachu na skórze jak moje poprzednie samoopalacze.
    Zalety:
    • nie ma intensywnego zapachu
    • delikatnt efekt skóry musnietej Słońcem
    Wady:
    • rzadki
  • 23 marca 2017 o 20:38
    taki sobie
    łatwo się rozprowadza, wydajny, czuć trochę samoopalaczem ale niedużo. Trzeba uważać przy bokach twarzy u nasady włosów bo jednak łatwo można zrobić sobie plamy. Mam bardzo jasną cerę i nie widzę żeby ten produkt był mocno barwiący skórę. Trzeba nałożyć dzień po dniu, a właściwie noc po nocy, co najmniej 3 razy, żeby skóra nie była blada. Jak ktoś chce mocniejszą opaleniznę, to chyba całą tubkę musiałby nałożyć. W opisie ma kwas hialuronowy i witaminy, ale jakoś ich nie czuję. Po niektórych samoopalaczach rano mam skórę na twarzy nawilżoną jak po porządnym kremie, a tu nic. Mam mieszane uczucia wobec tego samoopalacza.
  • 24 listopada 2013 o 16:10
    Cudooowny!!!!
    Mam jasną karnację, ale nawet jasne podkłady ciemnieją z czasem na twarzy, a te całkiem białe, dostosowane w 100% do mojej karnacji nie pasują mi. Co do samoopalacza- nie powoduje, że jestem po nim ciemna. Opala w sam raz, kolor nie jest pomarańczowy czy żółty. Kolor jest taki, jak opalenizna prawdziwa. Nie pozostawia smug, daje bardzo naturalny efekt, nie tworzy zacieków. Pachnie OBŁĘDNIE, nawilża BARDZO, odżywia i regeneruje skórę MEGA! Nie powoduje powstawania zaskórników, skóra wygląda na zdrową i zadbaną, moja twarz czuje po nim ukojenie. Kosztuje niewiele i warto go kupić, moja skóra jest po nim naprawdę nawilżona i wiele osób mnie pytało, gdzie się tak ładnie i delikatnie opaliłam ;) Oczywiście, jak każdy produkt, trzeba go stosować mądrze. POLECAM! :) :) Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kilka
    SpoXi
    7 czerwca 2013 o 11:53
    Błędna nazwa
    Stosuję Samoopalacz Lirene, ale w związku że w moim sklepiku go nie było kupiłam właśnie Eveline. Żałuję bardzo, bo po za tym że naprawdę dobrze nawilża to nie robi nic - zwłaszcza tego co powinienen! :( Bo on nie brązuje a co dopiero "samoopala" :/ Zaznaczam, że nie należę do soób z ciemną karnacją jak i jasną - jestem gdzieś pomiędzy, więc szybko widzę dany efekt, a tu nie widać nic. Konsystencja dość gęsta, pachnie nienajgorzej, więc wykorzystałam go jako krem do rąk. Nie polecam, bo najzupełniej w świecie nie spełnia swojej roli. Używam tego produktu od: 5 miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 7 czerwca 2013 o 11:11
    nie dla mnie
    Jestem bardzo blada - moja naturalna skóra ma zimny odcień bieli. Z racji, że nie lubię się opalać postanowiłam przyciemnić się samoopalaczem - wybór padł na ten z Eveline i tak: PLUSY: +nie czuć mocnej woni charakterystycznej dla samoopalaczy +nie tworzy smug i plam (po dokładnym rozmsarowaniu) +nie ma tendencji do osoadzania się na włoskach +nie podrażnia wrażliwej, naczynkowej cery +nie przyczynia się do postawania zaskórników +nie wysusza MINUSY: - naprawdę słaby kolor (po kilku dniach aplikacji na wieczór - moja skóra nie jest biała,ale z pewnością opalona też nie) krem po prostu nadaje ciepły koloryt Ogólnie: Dobrze się rozsmarowuje, ładnie wchłania, ale jak dla mnie jest to produkt za delikatny, a jestem naprawdę blada. Nie kupię ponownie ponieważ efekt zbrązowienia skóry jest dla mnie nie wystarczający. Krem stosowałam codziennie na noc i wystarczył mi na miesiąc, a pokrywałam nim także dekolt i szyję więc myślę,że jest wydajny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie