Avon Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Gold (Złocisty olejek mineralny w sprayu z połyskującymi drobinkami)

• 3 lutego 2016 o 9:39
    Dlaczego ludzie kupują go ponownie...?
    Nie rozumiem ewentualnego fenomenu tego psikadła. Dobrze, że ładnie rozświetla opaleniznę i nadaje skórze nienachalną poświatę. Ale ani nie nawilża, ani nie nadaje efektu miłej skóry. Oprócz tego pachnie, wybaczcie, jak wino z najniższej półki. Nie widzi mi się tak pachnieć, szczególnie w czasie lata, kiedy zapach ten czuć dwa razy mocniej pod wpływem temperatury. No niefajnie. :D Nie polecam, wybaczcie. :) Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: Jedno
    Agumek
    3 września 2015 o 16:56
    bez rewelacji
    Olejek kupiłam w promocji za 10 zł. Stwierdziłam, że będzie on w sam raz na urlop i upalne dni. Rozświetlenie ciała jest jednak dla mnie zbyt subtelne - ja nie widziałam żadnego efektu. Pomysł ze sprejem bardzo dobry - wygodna aplikacja, łatwo się rozprowadza na skórze i szybko się wchłania. Olejek bardzo dobrze nawilża skórę, co jest jego najważniejszą zaletą. Z kolei największa wada - podczas aplikacji na początku drażnił mnie zapach alkoholu. Ponownie nie zdecydowałabym się kupic tego produktu. Używam tego produktu od: nieco ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 x 150 ml
  • 7 sierpnia 2015 o 22:05
    Bardzo fajny kosmetyk :)
    Olejek okazał się bardzo fajnym produktem, daje bardzo fajny, delikatny połysk na skórze, delikatnie ją nawilża, a także ma przyjemny zapach. Dla mnie naprawdę super! Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: Kończę 1 butelkę
  • 16 czerwca 2015 o 14:31
    Nawilzajacy :)
    Olejek kupilam na promocji za 6.99. Bardzo przypadl mi do gustu. Swietnie wyglada na opalonym ciele a drobinki pieknie blyszcza w sloncu. Na poczatku pachnie alkoholem, ale pozniej zapach jest bardzo przyjemny. Skora wyglada na gladka i nawilzona, polecam. Używam tego produktu od: 2tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 lutego 2015 o 21:57
    Bez szału
    Produkt był prezentem, sama nigdy nie zdecydowałabym się na jego kupno. Minusy: - wysusza skórę, - ciężko się rozprowadza, - jest za tłusty Plusy: - cena, - wydajny, - ładnie się mieni. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego opakowania