Forte Sweden Family, Balsam do włosów aloesowy

Mary_0
    28 stycznia 2014 o 16:27
    Ekstra !
    W hurtowni gdzie pracuje cieszy się popularnością, więc przetestowałam( moje włosy są cienkie i delikatne). W sumie skład ma ok, oprócz tego silikonu... Byłam pozytywnie zaskoczona! Moje włosy bardzo dobrze reagują na aloes, efektem były nawilżone, a nie obciążone przy tym włosy. Miałam wiele odżywek fryzjerskich, ale ze wszystkich ta jest najlepsza :) Opakowanie trochę może przerażać i być nieporęczne, ale ja przelewam do pojemnika z pompką :) Plusy: - cena (12zł za 1l.) - dzięki gęstej konsystencji jest bardzo wydajny ( starczył mi na 3 miesiące) - zapach - nawilżenie jak po masce a bez obciążenia i przetłuszczania włosów Minusy: - niewygodne opakowanie - dostępność Dostępność: - sklepy i hurtownie fryzjerskie Używam tego produktu od: używałam pół roku temu przez 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Summer
    31 grudnia 2013 o 18:05
    Zaskakująco... bardzo dobry!
    Kupiłam ten balsam za jedyne <b>5,45 zł</b> w Drogerii Niskiej Ceny na zasadzie: za tą cenę jak będzie niewypał, to niewielka strata. Byłam ogromnie zaskoczona, że balsam do włosów może być taki tani, a kiedy zaczęłam go używać - tym bardziej nie mogę się nadziwić, że taki tani, a taki dobry. Właściwie posiada tylko 2 niewielkie wady: niezbyt przyjemy zapach i zbyt duże ujście, przez które wydobywa się za duża ilość kosmetyku. Tak jak sugeruje pierwsza Recenzentka - lepiej byłoby przelać do innej butelki, ale akurat nie mam do czego. Reszta to same zalety: włosy są cudnie miękkie i gładkie, ma dobrą konsystencję, nie jest za rzadki i dobrze się spłukuje. Wydajny. Na opakowaniu brakuje informacji, czy należy go spłukiwać czy pozostawić; ja spłukuję. Działa nawet nie trzymany długo. Efekty są od pierwszego użycia. Gorąco polecam! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    tennyo4
    26 sierpnia 2010 o 15:18
    Naprawdę dobry
    Świetny, a przy tym niedrogi, balsam do włosów. Dobrze się rozprowadza, łatwo spłukuje, ma miły delikatny zapach. Mam grube i kręcone włosy. Są zdrowe, ale, jak to z kręconymi bywa, brakuje im nawilżenia. Ten balsam radzi sobie z tym świetnie. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: ok 5
  • 26 sierpnia 2010 o 12:48
    lubię na co dzień
    Jest to bardzo dobry rzadki balsam do włosów, idealnie nadaje się na co dzień do cienkich, niezniszczonych i niewymagających mocnego odżywiania włosów. Ma w składzie tylko jeden silikon i żadnych parabenów. Używam tego balsamu nie tylko na włosy ale i na skalp gdzie również się sprawdza bo koi moją skórę. Jedno opakowanie przy codziennym stosowaniu do włosów za ucho starcza mi na 6 miesięcy. Produkt wart wypróbowania i polecam przelewać do mniejszej butelki po odżywce najlepiej z pompką gdyż opakowanie ma bardzo duży otwór przez który wylać sie może dużo rzadkiego balsamu. Posiadaczki zniszczonych włosów i wymagających mocnego odżywiania będą z niego niezadowolone. Używam tego produktu od:1rok Ilość zużytych opakowań:2