Lirene Dermoprogram Cera Mieszana i Tłusta, Krem normalizujaco - wygładzający na noc

• 23 sierpnia 2013 o 11:53
    Tragedia
    Ten produkt, jak i cała linia do cery tłustej i mieszanej jest beznadziejna!!! Dziewczyny, trzymajcie się od tego z daleka!!! Oprócz tego felernego kremu miałam jeszcze ten na dzień i mleczko do demakijażu... Powód? Chciałam mieć cerę perfekcyjną na studniówkę chłopaka... No i klapa totalna... W ciągu tygodnia te produkty zrobiły masakrę na mojej twarzy! :( Minusy: - krem nie działa tak, jak producent opisuje - podrażnia niemiłosiernie (!!!) - przyczynił się do zaskórników zamknięrtych, których nigdy nie miałam - ogólnie zepsuł wygląd cery -miałam wrażenie po obudzeniu, że skóra baaardzo świeci Plusy: - hmm...dostępność? -_- (za to pół gwiazdki ode mnie) Jedno jest pewne - NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!
  • 2 lutego 2013 o 20:30
    Działa tak, jak powinien :)
    Mam cerę tłustą i ten krem sprawdził się u mnie bardzo dobrze. Stosowałam równiez krem na dzień i po pewnym czasie stan mojej cery znacznie się poprawił. Krem naprawdę na działanie normalizująco - wygładzające. Całkiem dobrze nawilża jednocześnie nie natłuszczając skóry. Mogę przyczepić sie jedynie do tego, że w okresie zimowym moja skóra potrzebuje nieco silniejszego nawilzenia. Nie spowodował żadnych problemów ze skórą. Bardzo dobry i niedrogi krem, po który siegnę pewnie jeszcze nie raz. Polecam! Używam tego produktu od: około 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 listopada 2012 o 21:57
    Było dobrze a jest jak jest...
    Krem poleciła mi koleżanka - kosmetyczka. Twierdziła, że po nim buzia jest wygładzona i syfki przestają wychodzić. Na początku podchodziłam do tego sceptycznie, ale że nigdy nie używałam kremów na noc to pomyślałam, że spróbuję. Oczywiście przed zakupem sprawdziłam skład - uff, parafiny w nim nie ma ( a w kremie na dzień jest O_o ). Używam tego kremu 3 tydzień a juz zauważyłam znaczną poprawę stanu cery :) Jakiegoś mega trądziku nie miałam, jednak od czasu do czasu coś wyskoczyło - teraz mam tego znacznie mniej. Buzia faktycznie jest wygładzona, ma wyrównany koloryt. Na matowienie nie liczyłam bo po 1 jest to krem normalizujący (nie matujący) a po 2 po co nam matowienie w nocy jak i tak mało kto nas widzi ;) Konsystencja kremiku bardzo przyjemna, ładnie rozprowadza się na twarzy, nie piecze, nie roluje itp. Wydajność też super, ciut przeszkadza mi zapach ale to kwestia gustu. EDIT: niestety krem nie jest już moim faworytem ponieważ po dłuższym codziennym stosowaniu zaczęła pojawiąc się po nim na skórze kaszka :( Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    woncia
    6 czerwca 2012 o 0:34
    Rewelacja
    Super krem! Nie wysusza nadmiernie, nie natłuszcza nadmiernie. Jest idealny, przynajmniej dla mnie. Stosowałam go zarówno na dzień jak i na noc. Nie roluje sie. Świetny pod makijaż. Aktualnie kupiłam sobie krem na dzień z tej samej serii. Jestem bardzo zadowolona z obu. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
    insomne
    18 marca 2012 o 20:50
    Porażka
    Jeden z najgorszych kremów, jakich kiedykolwiek używałam. Po pierwsze, nie nadaje się do cery mieszanej. Do tłustej być może tak, ale moje suche policzki bardzo podrażniał, więc musiałam stosować go tylko w strefie T. Tam jednak też niewiele robił. Absolutnie nie matowi skóry, wręcz przeciwnie, po użyciu tego kremu, świeci się ona jeszcze bardziej. Również jej nie nawilża, nie wygładza, ani nie przynosi jakiegokolwiek innego efektu, który byłby korzystny dla skóry. Do jego plusów mogę zaliczyć jedynie ładny zapach, wygodne opakowanie i wydajność, chociaż w moim przypadku, to akurat była wada, bo nie mogłam się doczekać, kiedy już się skończy. Używam tego produktu od: przez kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno