My Secret Hardener 3 in 1 Wielofunkcyjna odżywka do paznokci

Asiek6
    26 sierpnia 2014 o 18:28
    Tylko jako top coat
    Do zakupu skusiła mnie świetna cena, niestety zawiodłam się :( Plusy: + pędzelek sięga do dna buteleczki + wydajność + bezbarwność (jako top coat nie zmienia koloru lakieru, znajdującego się pod spodem) + ładnie się błyszczy jako top coat (nie jest matowy) + cena Minusy: - tylko 1, ale zasadniczy: NIE JEST to produkt wielofunkcyjny: używałam lepszych odżywek, brak jakiegokolwiek utwardzenia płytki Podsumowując, mogę polecić osobom szukającym ładnego, taniego top coata, ale zdecydowanie nie jest to produkt 3 w 1, jak zapewnia producent! Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 12 kwietnia 2013 o 23:37
    WRRR...
    Produkt ten zakupiłam przede wszystkim z myślą o jego "właściwościach" lakieru nawierzchniowego. Jestem bardzo rozczarowana tym produktem, bowiem Pani w sklepie bardzo go zachwalała. Jako lakier, który ma przedłużać żywotność mojego lakieru to jest niesłychanie wkurzający :( Pomijając fakt, że kiepsko chroni mój lakier, to jeszcze schnie WIEKI !!! Nawet gdy nałożyłam go (cieniutka warstwa) na bezwzględnie wyschnięty lakier (nałożony np. dzień wcześniej) to schnie..ponad 2 godziny!!! To jest coś okropnego. Nałożony na lakier na stopach zawsze, ale to zawsze robi mi stępelki od pościeli. Nałożony na lakier na dłoniach uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie przez ponad 2 godziny..a i tak po tym czasie wystarczy, że coś dotknę i jest.. DZIURA :( Żeby go nie wyrzucić postanowiłam używać go jako bazę. A tutaj nic szczególnego..chociaż nałożony bezpośrednio na płytkę paznokcia schnie dużo szybciej. Nie zauważyłam aby utwardzał bądź w jakiś szczególny sposób chronił moją płytkę. Mam nadzieję, ze go szybko wykończę i z uśmiechem na twarzy wyrzucę do śmieci.. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 20 września 2012 o 13:05
    bardzo dobra
    jak dla mnie świetna, spełnia wszystkie trzy funkcje, o których mówi producent, dzięki niej nawet przy ciągłej pracy "domowej" lakier do paznokci utrzymuje się na moich paznokciach do dwóch tygodni;) Używam tego produktu od: czterech lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzeciego
  • 22 sierpnia 2012 o 18:01
    Nie spełnił moich oczekiwań
    Kupiłam zdesperowana w poszukiwaniu top coatu po masakrze z tym z lovely. Jego działanie jest zależne od rodzaju lakieru. Z tymi z Miss sporty i My Secret działał rewelacyjnie, z pozostałymi już gorzej. Jako baza, to egzaminu nie zdał u mnie, zażółcenia były jeszcze gorsze. Poza tym lakier sechł bardzo długo :( Jako odżywka, to niewiele zdziałał. Mam łamliwe paznokcie, i ta odżywka nie pomogła. Jako utwardzacz, to działał dobrze z w.w. lakierami. Manicure mógł wytrzymać nawet tydzień. Jednak w porównaniu do bella wypadł bardzo słabo. Plusem jest wydajność i niska cena. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    mln
    26 maja 2012 o 19:59
    Baza - tak, reszta - nie
    1. Baza Jako baza sprawdza się świetnie. Zapobiega przebarwianiu się paznokci oraz bardzo szybko wysycha dzięki czemu nie trzeba czekać przed nałożeniem lakieru. 2. Lakier nawierzchniowy. Może trochę przedłuża trwałość lakieru, ale nieznacznie. Poza tym po nałożeniu lakier dużo wolniej schnie, łatwo na nim coś odgnieść. Często też po nałożeniu tego preparatu na lakierze robią się bąbelki. 3. Odżywka Generalnie nie zauważyłam dobroczynnego wpływu tego kosmetyku na paznokcie, chociaż też tego za bardzo nie oczekuję. Dobrze sprawdza się też jako lakier bezbarwny. Zaletą tego kosmetyku jest bardzo niska cena, duża wydajność (mam stale pomalowane paznokcie, a zdążył się zepsuć przed skończeniem), dostępność (chyba w każdej Naturze). Wadą jest to, że na pewno nie wytrzyma 24 miesięcy jak obiecuje producent, psuje się po około roku. Działanie opisane powyżej, nie oceniam ani na plus, ani na minus. Używam tego produktu od: około 1.5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe, w trakcie 2.