L'biotica Biovax Quick Latte, Dwufazowa odżywka bez spłukiwania odbudowa osłabionych włosów + proteiny mleczne

Eli94
    25 grudnia 2013 o 21:02
    Beznadzieja!
    Do tej pory byłam bardzo zadowolona z kosmetyków biovaxu,nigdy mnie nie zawiodły.Postanowiłam spróbowac tej odzywki,skusiły mnie te proteiny mleczne.I to był błąd.Razem z moją mamą doszłyśmy do wniosku,że ta odżywka to pomyłka.Mama miała włosy przetłuszczone,a nie użyła wiele,a moje włosy były takie szorstkie i sztywne jakbym je wypsikała lakierem do włosów.Nie polecam nikomu! Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 21 września 2013 o 15:39
    Nie dla mnie
    Była moją pierwszą i ostatnią odżywką w sprayu. Nie mam przekonania do tego typu kosmetyków. Na moich włosach się nie sprawdziła. + opakowanie + zapach + łatwo było po niej rozczesać włosy +/- działanie - cena - przetłuszczała włosy Używałam jej po każdym myciu. Włosy ładnie się po niej rozczesywały, ślicznie pachniały i właściwie nic więcej pozytywnego. Stanu włosów nie poprawiła, stosowałam ją tylko na długość 2 razy psikając, ale mimo tego otrzymywałam przetłuszczone strąki. Nie warta tej ceny tylko i wyłącznie dla lepszego rozczesania włosów. Używam tego produktu od: używałam rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    snove
    18 sierpnia 2013 o 14:57
    taka sobie
    Kupiłam razem z maską z tej samej serii na promocji w Superpharm. Wydaje mi się, że nie watro kupować ją poza promocją za taką cenę, ponieważ jest przeciętna. Plusem jest to, że nie przeciążała moich włosów i w sumie lekko je nawilżała. Niestety nie radziła sobie do końca z puszeniem się włosów. Nie zauważyłam też aby włosy były po niej bardziej błyszczące. Nie wspomnę o końcówkach, bo żadnej poprawy nie zauważyłam. Nad ponownym kupnem musiałabym się zastanowić, bo nie wiem czy warto inwestować w tą odżywkę... Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 grudnia 2012 o 10:12
    bubel
    Jako ze nadeszło zimno i wszedzie gdzie jestem działa klima moje zazwyczaj zdrowe włosy weszły w etap \'\'chwilowej niedyspozycji\'\' i zaczeły sie przesuszac oraz rozdwjac sie na koncach. Pomyslałam ze standardowa pielegnacja nie wystarczy i poszłam do apteki po capivit i miałam zamaira isc do rossmana po maske z Loreala z cementem ....Jednak stojac w kolejce wypatrzyłam promocje na produkty Biovax. Co prawda uzywałąm juz szamponu wzmacniajacego ktory kupiłam wiosna kiedy włosy zaczeły mi wypadac i nie zrobił zupełnie nic i zastanawiała sie czy warto ryzykowac ale była promocja,pani w aptece zachwaliła... Jestem troche zła na siebie,bo niby nie zpałaciłam duzo ale kupiłam cos co nie tyle nie robi nic co bardziej szkodzi! -nie odzywia -nie wygladza -placze włosy -koncowki sie chyba bardziej rozdwajaja,włosy sa sianowate -o jakiejkolwiek regeneracji nie ma mowy.... Nie wiem co jest z tymi Biovaxami,moze ja mam za grube włosy i na mnie nie działa zupełnie pogarszajac stan włosow ale uzyłam kilka razyi oddałam siostrze,ona uzywała tylko od połowy włosow i procz tego ze miała odczucia podobne do moich to jeszcze włosy zaczeły jej sie przetłuszczac,były oklapniete. Cena jak za taka jakosc i pojemnosc zdecydowanie za wysoka ,nawet w promocji Gwiazdka za piekny zapach i za wydajnosc. Produktom Biovax mowie nie Używam tego produktu od: uzywałam kilka tygodni temu Ilość zużytych opakowań: kilka razy z pierwszego
    xRaissa
    5 sierpnia 2012 o 19:12
    rozczarowuje jak na biovax
    Zawsze zachwycałam się produktami biovax, tym bardziej że maski i inne kosmetyki np olejek na końcówki włosów mają wyśmienitej jakości. Ta odżywka to niestety niedoczekanie. + coś tam działa na włosy ale efekt nie jest zauważalny gołym okiem + o dziwo ma naprawdę dobry skład ( bez zbędnej chemii) + pięknie pachnie +wydajna mam włosy do pasa i po miesięcznym stosowaniu raz a nawet 2 razy dziennie mam jeszcze gdzieś 1/8 butelki + cena - skleja i plącze włosy - włosy po nim szybciej się przetłuszczają mimo że spryskuję nim włosy od linii żuchwy w dół - nie dostrzegłam efektów obiecanych przez producenta: włosy nie zastały się mocne, końcówki nie przestały się rozdwajać, połysku i nawilżenia też nie dostrzegłam tylko wygładzenie które i tak niewiele daje skoro włączy plączą się jak opętane Osobiście nie polecam, lepiej zainwestować w maskę z biovaxa przynajmniej będą jakieś efekty Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie, 150 ml