The Body Shop Coconut Oil Hair Shine

• 17 marca 2014 o 0:57
    Swietna pasta do butow
    Poprzednia recenzja zostala usunieta nie wiedziec czemu dodaje ponownie. Dla mnie produkt znalazl zastosowanie nie do wlosow a do butow. Tepa twarda pasta nawet po pogrzaniu suszarka jest tepa i czuje grudki miedzy palcami. Stosowalam na mokre i suche wlosy taka sama tragedia posklejane straki. Nie polecam chyba ze do butow. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 puszka
  • 12 czerwca 2012 o 17:26
    Ujarzmiacz niezdyscyplinowanych końcówek i puszących się włosów
    Bardzo, bardzo fajny i przyjemny produkt. Nie daje 5 gwiazdek, bo mam lepszy zamiennik i o jakies 4 razy tańszy (to brylantyna w wosku z Joanny, dostępna min. w każdym rossmanie). Wracając do tego kokosowego cudeńka: przepięknie pachnie! Jest bardzo wydajny, konsystencja zbita w formie pasty, produkt zamknięty w zgrabnym i poręcznym metalowym opakowaniu - w sam raz do torebki! Stosowałam go na końcówki wcześniej wyprostowanych włosów podkreślając w ten sposób poszczególne pasma i pazurki. Świetnie sprawdzi się też na krótkich włosach, również u panów, znam takich którzy są od niego uzależnieni :c) Genialnie sprawdzał się i dyscyplinował moje puszące się włosy, przy czym skutecznie eliminował ich elektryzowanie. Dobrze nawilżał końców włosów, miałam wrażenie że były mniej przesuszone, lepiej nawilżone i mniej połamane/porozdwajane. Ich kondycja z pewnością się polepszyła, a w czasie użytkowania tego olejku w formie pasty poprawiła stan moich końcówek. Poza tym produkt delikatnie nabłyszczał. Nie skleja włosów. W żaden sposób nie obciążał moich długich i cienkich włosów. P_O_E_L_E_C_A_M Myślę, że jeszcze kiedyś się skuszę, bo moja Joanna w lecie lubi się delikatnie rozpuścić, a tu takiej zmiany stanu skupienia nie było:c) Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 grudnia 2011 o 18:05
    Bardzo fajny
    Bardzo przypadl mi do gustu ten produkt. Nie tylko nablyszcza wlosy, ale tez pielegnuje. Chroni przed uszkodzeniami i z czasem widocznie poprawia ich kondycje. Ktos tu sugerowal, zeby stosowac na mokre wlosy. Zgadzam sie w 100%, efekt jest o niebo lepszy. Troche mnie to zaskoczylo, poniewaz producent sugeruje, zeby kosmetyk nanosic na suche wlosy. Czasem, aplikuje sobie nocna terapie i wtedy wlosy sa cuuuudowne. Zapach bardzo przyjemny, ale czy to jest kokosik ... hymmm, raczej nie. Polecam, zwlaszcza osobom z farbowanymi, rozjasnianymi wlosami. Moze sie czepiam, ale mam jednego, malego minusika. Produkt jest niesamowicie wydajny. Po otwarciu opakowania, nalezy go zuzyc w ciagu roku. Mam wlosy poldlugie i wiem, ze mimo usilnych staran nie zdolam go zuzyc do wskazanego terminu i prawdopodobnie znaczna czesc produktu trafi do kosza.Wolalabym, zeby pojemnosc byla ciut mniejsza i przy okazji cena. Dodam, ze pudelko mam od okolo 4 miesiecy i nie widac zuzycia. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    GrRoxy
    9 kwietnia 2011 o 17:35
    Dobry :)
    Fajnie nabłyszcza, nie przetłuszcza a pielęgnuje. Opakowanie proste dość wygodne pod warunkiem, że nie "stłuścimy" opakowania. Forma mi odpowiadam. Mam długie gęste włosy i jakoś je ujarzmia i nawet ułatwia ich rozczesywanie. Ładny ale jednocześnie delikatny zapach kokosa, z tym że ten kokos to taki oczywisty jednak nie jest :D Moje pierwsze wrażenie było... gdzie tu kokosowy zapach? :) Cena w porządku i niewiarygodna wydajność! Polecam Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 lutego 2011 o 0:04
    Pożyteczny gadżet:)
    Kosmetyk łączący przyjemne z pożytecznym-jeden z niewielu chyba nabłyszczaczy który na dłuższą metę nie wysusza włosów a wręcz je pielęgnuje ze względu na zawartość głównie oleju kokosowego. Chociaż mi w pierwszej chwili zapach skojarzył się z...rumiankiem...:) I gdyby nie opis na opakowaniu dałabym sobie coś uciąć że zapach ma rumiankowy:) Nabłyszcza pięęęęknie! Jak nałożyłam go pierwszy raz wszyscy w pracy pytali czym farbowałam włosy bo tak pięknie lśnią:) Ładnie pogłębia kolor włosków,wygładza i daje naprawdę długo utrzymujący się blask. Ale uwaga,uwaga,nie można przesadzać z ilościa! To tłusty kosmetyk i jeśli się go nadużyje może spowodować efekt "wczorajszych włosów" Używam tego produktu od: kilka m-cy Ilość zużytych opakowań: jedno