Kleje do rzęs

Essence KLEJ DO SZTUCZNYCH RZĘS LASH GLUE 4,7G 4059729323682

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 3 marca 2025 o 21:02
    Świetny klej do rzęs w niskiej cenie
    Długo i mocno trzyma, po zastygnięciu staje się bezbarwny, ma wygodny aplikator, nie podrażnia oczu, jest wodoodporny - wydaje mi się, że to wszystko czego można oczekiwać od kleju do rzęs, a on to wszystko ma. Jest po prostu świetny i polecam serdecznie :)
    Zalety:
    • Długo i mocno trzyma,
    • po zastygnięciu staje się bezbarwny,
    • ma wygodny aplikator,
    • nie podrażnia oczu,
    • jest wodoodporny
  • 9 lutego 2025 o 21:02
    Świetny klej do rzęs
    Jak w tytule jest to świetny klej do rzęs. Co prawda swoją przygodę z doczepianymi rzęsami mam od niedawna. Zaczęłam od rzęs bondingowych z dołączonym bondem i sealem ale nie przepadł mi do gustu, rzęsy byly cały czas klejące no ale nie o tym powinna być tutaj mowa. Wracając do tematu. Klej do rzęs marki Essence kupiłam w znanej drogerii, cena jest bardzo przystępna. Klej zapakowany jest w buteleczkę z aplikatorem o pojemności 4,7g Pudełeczko ma fajny kobiecy różowy kolor :) Natomiast tubka jest biała z różowymi napisami. Jestem osobą początkującą jeśli chodzi o zakładanie rzęs, miałam spore obawy przed klejem ale jestem bardzo miło i pozytywnie zaskoczona. Klej aplikuję tak jak w przypadku rzęs bondingowych - od dołu rzęs. Nakładam niewielką ilość kleju po całej długości rzęs, odczekuje chwilę po czym nakładam klej również na kępkę rzęs i przyklejam. Klej ma kolor biały, natomiast po wyschnięciu robi się przeźroczysty. Klej jest wodoodporny. Do mycia twarzy oraz oczy używam delikatnego płynu, następnie wody i rzęsy świetnie trzymają się 3-4 dni. Do ich ściągnięcia oraz do usunięcia kleju świetnie się sprawdza płyn dwufazowy lub masełko do demakijażu. Klej nie podrażnia oczu. Nie odczuwam żadnego dyskomfortu (chyba że przykleję rzęsy za blisko lini wodnej ;) Podsumowując uważam że jest to świetny klej w bardzo przystępnej cenie. Jestem przekonana że nie będę eksperymentować z innymi tylko zostanę wierna temu :)
    Zalety:
    • Niska cena
    • Wodoodporny
    • Nie podrażnia oczu
    • Mocno trzyma rzęsy
  • 25 sierpnia 2024 o 18:40
    Najlepszy klej do rzęś
    Klej do sztucznych rzęs Essence to najlepszy klej,który posiadałam w swoim życiu trzyma się bardzo mocno przez kilka dobrych godzin,jest wodoodporny a po chwili aplikowania go zmienia barwę na przezroczystą.Jest dobry do rzęs na pasku jak i do kępek. Posiada precyzyjny aplikator dzięki czemu nałozymy idealna ilosc kleju. ZALETY: • Niska cena • dostępność •trwałość WADY: :opakowanie
    Drogeria Natura
    SandriQ
    2 sierpnia 2024 o 14:13
    Porównywalna jakość do Duo
    Essence to marka bardzo tanich,drogeryjnych kosmetyków do makijażu. Bardzo ją lubię i często jej propozycje trafiają do mojego koszyka. Klej zapakowano w kartonik w różowym kolorze z minimalistyczna grafiką na pierwszym planie.Kazda z jego ścianek jest opisana w różnych językach ,na szczęście znalazło się miejsce na polską wzmiankę w postaci nalepki. Na opakowaniu znajdziemy skład,który jest standardowy dla tego typu produktów. Główny bohater recenzji znajduje się w podłużnym ,plastikowym ,sztywnym opakowaniu w dwukolorowej odslonie- podstawa jest białego koloru z różowymi napisami ,a nakrętka czarna. Posiada ona długi aplikator zakończony giętkim pędzelkiem. Ta część dobrze chroni zawartość,samoistnie się nic nie odkręca,nie pęka. Specyfik bardzo śmierdzi,ale nie jest to aż tak dla mnie istotne ,z resztą to w końcu klej. Ma jasny kolor jakby z niebieskawa poświatą, jest zgęstniały,ale porównując do Duo mojego konika, bardziej luźny. Pędzelek ładnie pracuje ,nakłada wystarczającą ilość produktu ,z łatwością można to zrobić precyzyjnie w odpowiednim miejscu na rzęsach. Ja używam tylko wachlarza włosków,lub połówek i ten produkt sprawdza mi się znakomicie. Po kilku minutach zastyga i staje się bezbarwny z zadowalającą siłą przylegania do skóry. Ładnie chwyta się miejsca i jeszcze przez moment daje się poprawić pokryte nim rzęsy. Trzymie je w ryzach cały dzień,nie uczulujac skóry. Wieczorem delikatnie je odklejam,a pozostałości z paska i skóry łatwo schodzą. Jestem bardzo zadowolona,bo jest to produkt o bardzo dobrej jakości ,a dodatkowym jego atutem jest niska cena,no i dostępność w Hebe oraz Rossmann. Wydajność zaskakująca dobra,jedno opakowanie wystarczy nawet na kilka miesięcy codziennego upiększania spojrzenia sztucznymi rzęsami.
    Zalety:
    • Całokształt ❤️
    Wady: