Joanna Naturia, Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą (stara wersja)

• 3 grudnia 2006 o 11:27
    nie ma jak kokos z migdałem
    Niestety w supermarkecie zabrakło mojej ukochanej wersji szamponu kokosowo - migdałowej, więc wzięłam ten. Mam włosy przetłuszczające, a ten szampon kompletnie sie nie sprawdził - nie redukował przetłuszczania tak jak kokos, może awet rochę wzmógł a skóra głowy pokryła sie krostkami - przerwałam stosowanie, ale leczę sie do dziś :-( Nawet zapach nie może być uznany za plus - nie jest łądny tylko intensywny i męcząco chemiczny :-( Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:3/4 pierwszego
  • 31 stycznia 2006 o 20:01
    Śliczny zapach OK
    Szamponik kupiłam ze względu na zapaszek.Po prostu rewelacyjny.Świeży,upojny orzezwiający. Po umyciu skóra głowy jest orzezwiona,chłodna. Włoski trochę trudno rozczesać,ale od tego są odżywki. Genialny polski szamponik.Chętnie na niego jeszcze sie skuszę.
  • 23 stycznia 2006 o 13:48
    Nie narzekam :)
    Szampon jak każdy inny i wcale nie gorszy. Pachnie ładnie, może troche jak mój syrop na kaszel :P. Dobrze myje i fajnie się pieni. :) Bardzo dobry do włosów przetłuszczających się gdyż, nie musiałam ich myć po jednym dniu. Dałabym mu pięć gwiazdeczek, ale...troszkę plącze włosy. Efekt: świeże, lekkie, włosy, ale lekko połamane. Więcej go nie kupię, bo mam już swojego ulubieńca :D.
    ogi
    24 czerwca 2005 o 15:06
    ładnie pachnie
    szampon ma według mnie dobrą konsystencję , może i słabo sie pieni ale mi to nie przeszkadza bo dobrze myje, ja po nim nie miałam przesuszonej skóry głowy, włosy rzeczywiście sie trochę plątały,genralnie jednak byłam zadowolona z tego szamponu, podoba mi sie jego zapach i kosystencja taka żelowo-leista.
    kamilak
    17 stycznia 2005 o 10:03
    słaby
    Jestem zaskoczona aż tak niskimi ocenami tego szamponu. Aż się bałam go kupić! ;) Dobrze myje, jest wydajny, dobrze się pieni, ładnie pachnie (chociaż jak dla mnie zbyt cukierkowo), nie plącze moich włosów, rozczesuję je bez problemu (mam do podbródka). Nie potrzebuję po nim nawet odżywki. Ma jednak i minusy, dlatego więcej go nie kupię: 1. nie ogranicza przetłuszczania, ale nie przyspiesza go 2. przy długim stosowaniu dostałam małego łupieżu 3. gdy miałam dłuższe włosy, prawie do ramion (na początku butelki), sprawił, że niestety zrobiły się klapnięte i poszłam do fryzjera je obciąć 25.I: Odejmuję jednak jedną gwiazdkę. Przez niego obcięłam włosy, bo się przestały układać i przez pewien czas było dobrze. A teraz znowu jest gorzej, ale po nożyczki już nie pozwolę fryzjerowi sięgnąć ;( W dniu umycia są przesuszone. A kolejnego dnia klapnięte, jak nigdy...