Avon Soie Rouge EDT

• 4 grudnia 2012 o 16:48
    Brrrrr...
    Miałam ten zapach ponad 10 lat temu. Może nie jestem w ocenie obiektywna, bo używając go byłam 14-15letnim podlotkiem, ale wtedy ten zapach był dla mnie bardzo męczący. Perfumy te są mocne, trochę takie wibrujące. Jak na Avon dosyć trwałe. Mogły powodować bółe głowy, koniec końców oddałam je mamie, która lubuje się w ciężkich orientalnych zapachach, zapachach męskich i uniseksach, jej podpasowały. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    linndab
    4 lipca 2009 o 23:07
    Bardzo dobry ,dojrzały zapach
    A ja mam i używam na specjalne okazje.Ten zapach jest właśnie na takie piękne specjalne okazje,na piękny wieczór ,na wspaniały koncert....Oszczędzam ale się kończy.Na pewno nie jest to zapach dla młodej kobiety . Kupię jeśli tylko gdzieś znajdę może na ebay ? Używam tego produktu od:2003 Ilość zużytych opakowań:2
    Lau
    1 czerwca 2008 o 0:17
    ładnu
    opakowanie jak dla mnie przeciętne, a przecież taaaaaki projektant je projektował;) no, ale, ważniejsza jkest zawartość, a ta mi całkiem odpowiada:) na początku w ogóle mi nie pasował, jak go wąchałam na kartce... no, ale zamówiłam małą próbkę w jakiejść promocji, spryskałam się i się zakochałam, po prostu ten zapach świetnie do mnie pasuje:) co prawda nie używam go na co dzień, ale to dlatego, że mam dużo perfum których używam na zmianę:)Używam tego produktu od: 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 24 marca 2008 o 13:40
    aaa!!! moje cudo:)
    Jeśli ten boski zapach pojawi się w ofercie Avonu, to na pewno go kupię!! Dla mnie najlepszy na zimę, trwały, urzekająco-pieprzowy. Ma coś niezapomnianego w sobie- przypominał mi ukochaną Maroussię Slavy Zaitsev. Nie polecam dla osób, które nie lubię ciężkich, kadzidłowych zapachów, chociaż nie jest to puste kadzidło. Zapach jest "żywy", zmienia się z czasem. Polecam osobom lubiącym tego typu zapachy Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań:3
    Twitter
    24 marca 2008 o 13:21
    Płynny ideał
    Soie Rouge... Obecnie nie do kupienia. :( Zapach wyjątkowy, co wcale nie oznacza, że na wyjątkowe okazje. Kiedy byłam nim oczarowana, mogłam go nosić przez kilka tygodni, jednak tutaj małe zastrzeżenie: ja zmieniałam się dla niego, nie on dla mnie. Zapach jest bardzo intensywny, zmysłowy w kolorach purpury i kości słoniowej. Nie jest sexowny, a właśnie głęboko zmysłowy. Przez niego stawałam się bardziej opanowana, tajemnicza, sprawiał, że czułam się elegancka i wyjątkowa. Bo taki właśnie jest ten zapach: wyjątkowy. Przeważają w nim nuty drzewa sandałowego i róży (AFRODY-ta czy -zjak?) do tego pewnie jakieś nuty kadzidlane, niestety nie umiem dokładnie zidentyfikować. Na skórze utrzymuje się wyjątkowo długo, nie oszczędza szalików, swetrów i płaszcza :) Gwiazdki z oceny muszą popłynąć za opakowanie: po prostu przeciętne. Użycie wyobraźni ograniczyło się tu do koloru szkła: Rouge. Mimo wszystko jest MÓJ. Ostatnim odkryciem (na miarę domniemanych Indii) jest Agent Provocateur - magnetyzm tych samych nut: sandałowca i róży, w niemal identycznym natężeniu. Już wiem gdzie szukać ewentualnego zastępcy... Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: połowa z 50 ml