Veet Łatwe w użyciu plastry z woskiem do depilacji twarzy

Veet Plastry do depilacji twarzy 20 sztuk

• 24 maja 2015 o 23:54
    Bardzo...ekhm..."skuteczne"...
    w usuwaniu niechcianej skóry z twarzy! Naprawdę nie lubisz swojej skóry na brodzie i nad górną wargą? Chcesz się jej pozbyć, zachowując jednocześnie swój zdrowy, lśniący wąsik? Marzysz o sexy strupach i zaczerwienieniach, ale nie wiesz, jak osiągnąć ten modny i pożądany efekt? Plastry Veet Ci w tym pomogą! -Fantastycznie niewydajne - Przyłóż raz i wyrzuć; -rewelacyjnie zły stosunek ceny do jakości - zapewniam, 100% zmarnowanych pieniędzy; -nie wyrywają włosków o długości nawet 5mm - jeżeli naprawdę chcesz użyć ich do depilacji twarzy, zapuść najpierw brodę; -gwarantują krew, pot i łzy - doskonały kosmetyk dla silnych, twardych kobiet; -doskonale przyklejają się do skóry; -na szczęście, do włosków nie przyklejają się prawie wcale. +Jeżeli z jakiegoś powodu chcesz wrócić do swojego normalnego wyglądu, po około tygodniu intensywnej pielęgnacji maściami i pantenolem strupy znikną i będziesz wreszcie mogła nie tylko dotknąć swojej twarzy, ale także usunąć włoski innym środkiem. Używam tego produktu od: dwa tygodnie temu użyłam raz. Oddam niedokończone opakowanie w dobre ręce natychmiast. Ilość zużytych opakowań: 4 plastry
    dess3
    24 lutego 2015 o 15:03
    Najlepsze produkty do depilacji twarzy
    Używam plastrów do depilacji twarzy od dobrych kilku lat. Od zawsze używałam plastrów Joanny i w sumie promocja w Rossmanie skłoniła mnie do tego, żeby przetestować ten produkt. Uważam, że aplikacja jest o wiele bardziej przyjemniejsza, ponieważ wosk jest naprawdę miękki po rozgrzaniu i nie odrywa naskórka, co niestety miało miejsce w plastrach Joanny. Produkt wystarcza na długo, bo jeden pasek można przeciąć i spokojnie użyć dwukrotnie :) Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 19 września 2014 o 12:21
    Typ włosa
    Zapach na pewno jest tutaj pozytywną rzeczą. Działanie znacznie gorsze, włoski pozostają nie ruszone (wosk jest po prostu za słaby). Wydajność tragiczna, jedynie na 2 razy. Cena jest zbyt wysoka, jak za kilka pasków. Mam grube i mocne włoski na nogach być może to właśnie przyczynia się do braku skuteczności wosku TEJ firmy. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 całe
    Karofab
    7 sierpnia 2014 o 16:07
    Prawie ideał
    Pierwszy raz kupiłam kosmetyk nie oglądając się na dość negatywne opinie na wizazu i nie rozczarowałam się. Na +: - łatwe w użyciu, nawet dla początkującej - szybko się nagrzewają, wosk rozkłada się równomiernie na plasterkach - dokładnie usuwają wszystkie włoski jednym pociągnięciem - nie przyklejają się do skóry, nie zdzierają naskórka - wydajne, 2 wystarczą do pozbycia się wąsika - efekt utrzymuje się długo, pierwsze włoski pojawiają się po 4 tygodniach - cena przy tej wydajności jest okej, na dodatek często są w promocji - nie powodują zapalenia mieszków włosowych - zaczerwienienie utrzymuje się krótko Na -: - dziwaczny kształt plasterków, warstwa wosku jest za długa i zbyt wąska, co uniemożliwia depilację na całej szerokości jednym pociągnięciem i powoduje marnowanie wosku, który zostaje na policzkach - tylko 4 chusteczki po depilacji, ale na szczęście wosk zmywa się zwykłą oliwką Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 marca 2014 o 14:16
    zbyt silne plastry
    Użyłam tych plastrów 3 razy i po każdym razie żałowała. Są zbyt silne dla mojej twarzy, po użyciu miałam zaczerwienienie utrzymujące sie dwa dni plus strupy, które dłużej sie goiły. Musze poszukać czegoś bardziej delikatnego dla siebie Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie