Essence Powder & Blush Brush Pędzel do pudru i różu

Essence Pędzel do różu

nanette
    12 stycznia 2016 o 8:54
    Najlepszy do konturowania
    Świetna jakość za grosze! Mam kilka pędzli z essence ale ten jest zdecydowanie najlepszym z nich. Idealnie nakłada bronzer, dobrze się nim rozciera. W swojej kolekcji mam pędzle z hakuro, zoevy i lily lolo ale jakimś cudem ten niepozorny różowy skunks jest moim ulubionym:) Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: wciąż ten sam;)
  • 18 maja 2014 o 17:17
    Nie polecam
    Nie lubię tego pędzla, choć nie żałuję, że go kupiłam - był bardzo tani. Gdybym miała oceniać jego jakość w stosunku do ceny, dałabym mu 5 gwiazdek, ale myślę, że w tym przypadku ważniejsze jest działanie - można dać dwa razy tyle i mieć pędzel o wiele lepszej jakości. Wady: - różowy kolor włosia, przez który nie widać ile różu zostało nałożone na pędzel - tandetna rączka - beznadziejne włosie: długie, zbyt miękkie - pędzel nabiera bardzo mało produktu Zalety: - włoski nie wypadają - pędzel nadaje się do nakładania miękkiego rozświetlacza (u mnie to jego jedyne zastosowanie) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 28 stycznia 2014 o 14:51
    Taki sobie
    Za tę cenę jest okay, ale moim zdaniem lepiej zainwestować więcej pieniędzy w coś porządniejszego. Nie odpowiada mi włosie tego pędzla, nakładanie nim jakiegokolwiek pudru na twarz trwa długo w porównaniu do profesjonalnych pędzli. Fakt, że włosie jest miękkie, jednak po praniu staje się nieco mniej delikatne. Do tego krótka, nieporęczna rączka. Ciężko nim uzyskać ładny, nasycony, a jednocześnie delikatny efekt. Nie sprawdzi się u wymagających osób. Ale na początek, kiedy dopiero zaczynamy z makijażem i mamy niewiele pieniędzy, może okazać się dobrym rozwiązaniem. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jeden
    martuai
    3 sierpnia 2013 o 0:46
    Bardzo dobry
    Bardzo fajny pędzel. Rączka dobrze leży w ręce. Włosie jest bardzo delikatne i przyjemne. Dobrze się go myję i nie traci swojego kształu. Atrakcyjna cena. Dobrze wykonany. Daje on delikatny efekt po nałożeniu. Jedyny minus to przez kształt pędzla nie można precyzyjnie nałożyć produktu(różu). Dla początkujących osób może to być problem. Jednym słowem pędzel na +.
  • 24 lipca 2013 o 17:14
    Uroczy
    Kupiłam jakieś dwa lata temu i nadal mi służy + niedrogi + mięciutki w sam raz do pudru na wykończenie makijażu + jest naprawdę śliczny + włosie ładnie się czyści i nie \'mechaci\' Ogólne wrażenia na plus Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: jeden