Isana Hair Professional, Gloss Spulung Odżywka do włosów łamliwych i bez połysku

• 13 marca 2014 o 1:34
    Super!
    TAKIE cudo za 5,99? Mam długie włosy z balejażem, które lubią się łamać i rozdwajać na końcach. Kupiłam ją z ciekawości, jakoś pod koniec studenckiego miesiąca. Szukałam odżywki, która nada im ładny wygląd, wygładzi, odżywi, znacznie ułatwi rozczesywanie, będzie ładnie pachniała, mało kosztowała, a jej pojemność będzie duża. I tak trafiłam na Isanę 500ml i dołączyłam do grona jej zwolenniczek. Dziewczyny, polecam, za takie pieniądze naprawdę WARTO Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: w połowie 1
    Pitz
    30 grudnia 2013 o 12:13
    zdecydowanie nie polecam
    Absolutna porażka dla moich włosów. Plusy: + cena + opakowanie + konsystencja Minusy: - nie pomaga zniszczonym włosom - trzeba nałożyć bardzo dużo, żeby łatwo rozczesać włosy - nie zmiękcza - nie wygładza - nie dodaje blasku - nie nawilża - zdecydowanie nie jest to profesjonalna odżywka Może nadaje się do zdrowych włosów, które nie wymagają silnej pielęgnacji, ale przy moich włosach w ogóle się nie sprawdza. Nie polecam. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: niecałe 1 duże opakowanie
  • 26 listopada 2013 o 23:11
    Działa :)
    Poleciła mi ją siostra twierdząc, że dzięki niej wyprowadziła sobie włosy zniszczone dekoloryzacją. Spróbowałam i jestem zadowolona z efektów. -Jest wydajna, choć konstystencja jest nieco rzadka. -Ładny zapach -Włosy są po niej mięciutkie, nie obciążone, pięknie błyszczą, dobrze sie rozczesują. -Można stosować codziennie, nie oblepi włosów, nie zaszkodzi. -Nadaje wygląd nawet silnie popalonym rozjaśnianiem włosom. Warto spróbować :) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    randy
    24 października 2013 o 22:56
    KWC
    Poki co mój faworyt. Nie spodziewałam się takiej rewelacji za 5,99 zł :) +baardzo wydajna, nie trzeba jej dużo nakładać, by wlosy łatwo się rozczesywały +nawilża włosy +włosy mniej się plączą +dodaje blasku włosom, gdy spłukuje się ją zimną wodą - polecam! +jest tania +nie ma silikonów +całkiem niezły skład brak minusów Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    94Marta
    11 lipca 2013 o 15:08
    ok
    Kupiłam ją kiedyś na promocji. Bardzo wygodne opakowanie i łatwa aplikacja dzieki niemu. Jest jej dużo i jest wydajna. Ładny zapach. Nawilża włosy, końcówki wyglądają na zdrowsze, nie obciąża, nabłyszcza i wygładza. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego